2777
2789
عنوان

دلم نی نی میخواد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 72 پست
بعضی وقتا خلا تو زندگی ایجاد میشه با نبودنش .ادم احساس میکنه که باید باشه خیلی سخته

آره منم نمیگم ک کلا نباشه ولی خب وقتی ب هر دلیلی نمیشه باید صبوری کرد قرار نیست ک تارک دنیا بشیم و دیگه زندگی رو بیخیال شیم همش بچه بچه کنیم بگه نهایتا 20_25 سال پیش ادم میمونه همیشگی نیست ک

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
تیکه های مادر شوهر و خواهر شوهر هم که دیگه جای خود دارد

وای من از همین میترسم😢😢😢شوهرم تک پسزه

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا بزن بي بي انشاالله هر چي صلاحه بشع

دیگه گذاشتم اگه عقب  انداختم 😢توکل به خدا

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
ب تک پسری نیس اونا حرفشونو میزنن تا تو دل ادمو خالی کنن(پس کی میخای بچه بیاری ما میخایم نوه مونو ببی ...

اره بخدا یه مادربزرگ شوهرم داره 100 سالشه همیشه ميگه دلم ميخواد بچه تونو ببینم و بمیرم 😢

منم دلم ميخواد برم برا ني نيم لباس بخرم 😩😩😩

عزیزدلم😐خدا ان شاالله به زودي آرزوتو برآورده کنه

عزيزمممممم خدا برات حفظ كنه ادم ميترسه اصلا اون حسو تجربه نكنه هركي بعداز من عروسي كرده الان بچش بغ ...

😢من فکرای الان شما خیلی زیاد میومد تو ذهنم و دیگه از تو جمع رفتن و روبرو شدن با فک و فامیل استرس داشتم 😢 هرسال یه مشکل پیش میومد و دیگه گفتم بیخیالش حتما خدا نمیخاد اما شد چون قستم امسال بود 

خدا دل شمارو هم شاد میکنه مطمین باش دوستم 😊😊😊😊😊😊

دوستان چندوقته دکتر میرین مشکلتون چیه؟

من هشت ماه میرم فقط ميگه شاید تنبلی داری ای اواخر هم یکی گفت عفونت قارچی داری 😢😢😢نمیزارن عکس رنگی بگیرم