2777
2789
عنوان

دلم نی نی میخواد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۹ ماهه تو کف اینم حامله بشم 

البته تا الان فقط ۲ ماه اقدام جدی داشتم 

اولیش شکست خوردم 

دومی هم هنوز موعدم نیومده 

۲ روز دیگه مشخص میشه😐

امروز بی بی زدم منفی شد 

بنظر شما امکانش هست پس فردا مثبت بشه؟

من دیگه از انتظار متنفرم خسته شدم این ماه دیگه بیخیال شدم کفت هرچی میخاد بشه مهم نیست به شوهرمم گفتم...دوسال بیشتر شده واسه انتظار بچه دار شدن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

ما ایقد نزدیکی مرتب داشتیم که دیگه حالم از زندگی بهم میخوره،خدایا یه امید برسون😢

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
خدا ز حکمت گر ببندد دری  ز رحمت گشاید در دیگری  عزیزم مادر بودن قشنگیش به همین صبوری کرد ...

عزيزمممممم خدا برات حفظ كنه

ادم ميترسه اصلا اون حسو تجربه نكنه هركي بعداز من عروسي كرده الان بچش بغلشه درسته سنم زيادنيس ولي دلم خيلي ميخوادخيلييييي

خدا ز حکمت گر ببندد دری  ز رحمت گشاید در دیگری  عزیزم مادر بودن قشنگیش به همین صبوری کرد ...

خدایا هزار مرتبه شکر،من ناامید نیستم ولی دلم گرفته خیلی تا حالا هزینه کردم

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
عزيزم موعدت شده؟؟

فردا وقتمه بی بی صبح زدم منفی بود،هیچ علائمی ندارم ولی بیست و دوم سیکل بعد از باشگاه همراه با ترشح لکه خون دیدم دلم خوش بود شاید لکه جایگزینی باشه ولی خبری نیست😢