2777
2789
عنوان

همتون بیایین😡

176 بازدید | 22 پست

فیلم‌های خارجی رو از کجا دانلود میکنین بدون سانسور؟ اگه نگین، خدا شپلخ بزنه به قلبتون😂

من نمیتونم بدون سانسور پیدا کنم راحت 

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تل یه کانالی بود فیلم زندگی گابریل دان کن تنهایی ببین

کدوم کانال؟ من یه کانالی میخوام راحت همه ی فیلم‌ها رو پیدا کنم که تلویزیون هم پخش کنه

تلگرام داری ؟ی ربات هست همه فیلمارو بدون سانسور داره رایگانم هست

عزیزم میشه بگی چه رباتیه؟ تی وی پخش میکنه فیلم‌هاشو؟ 

کدوم کانالتی وی باز میکنه؟

من رو تی وی امتحان نکردم راستش 

تلگرام بات مشخصی نیست اسم فیلمو سرچ میزنم خودش هر سری برام یه چنل که گذاشته میاره 

فیلمجو هم یه اپلیکیشن نصب می‌کنی اونو تو هم فیلما هست 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

من رو تی وی امتحان نکردم راستش تلگرام بات مشخصی نیست اسم فیلمو سرچ میزنم خودش هر سری برام یه چنل که ...

آها توی، فیلمجو بدون سانسور فیلما؟ میشه فیلم‌هاشو دان کرد؟ 

آها توی، فیلمجو بدون سانسور فیلما؟ میشه فیلم‌هاشو دان کرد؟

اره بدون سانسوره دان کردنو مطمئن نیستم فکر نکنم 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

برنامه بلبل جان2

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁