2777
2789
عنوان

مشکل دارید بپرسید

76 بازدید | 11 پست

بچه ها هر مشکلی دارید بپرسید ازم

فقط مشکلتون رو کلی نگیید، ی چند خط بگید ک بتونم دقیق تر راهنماییتون کنم

روانشناسی زیاد مطالعه دارم و تجربه م هم تو زندگی بالای

حضرت ابالفضل انقدر به مشکل گشایی خودش ایمان نداشت که تو داری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتماد ب سقفتو خدایی

خود فروید و یونگ هم انقد ادعا نداشتن🙂😂

با مطالعه چارتا کتاب و فضای مجازی و تجربه زندگیت چطور و بر مبنای چ اصولی راهنمایی میکنی

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

اعتماد ب سقفتو خداییخود فروید و یونگ هم انقد ادعا نداشتن🙂😂با مطالعه چارتا کتاب و فضای مجازی و تجرب ...

عزیزم من ک تمام مشکلات بشریت رو نمیخام حل کنم😂

تهش در مورد روابط و...

بعدم تجربه پدر علمه

من ب شدت تجربم بالاس

حالا خاستی بگو برات حل میکنم

عزیزم من ک تمام مشکلات بشریت رو نمیخام حل کنم😂تهش در مورد روابط و...بعدم تجربه پدر علمهمن ب شدت تجر ...

همون روابط و..

جزو مهم ترین و اساسی ترین مشکلاته اصن چیز پیش پا افتاده ای نیس ک 

مطمئنی درموردش راهنمایی درست میکنی؟!

ب تجربه باشه ک چطوره همه مون یه پیج بزنیم و البته یه مطب؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

همون روابط و..جزو مهم ترین و اساسی ترین مشکلاته اصن چیز پیش پا افتاده ای نیس ک مطمئنی درموردش راهنما ...

اول اینکه من ی چی میگم شنونده خودش باید عاقل باشه

بعد هم

خیلی جدی گرفتی

من فقط ی راهکار و پیشنهاد دوستانه تو جواب مشکلات میدم

مث وقتی ک از دوستت خاهرت خانوادت ی مشورت و راهنمایی میگیری و بعدش خودتم فکر میکنی میسنجی بهترین تصمیمو میگیری پس در نهایت خودتی ک انتخاب میکنی چکار کنی اما با راهنمایی دیگری ذهنت بازتر میشه افکارت پخته تر میشه

الان یک ماهه از همسرم جدا می خوابم هم بخاطر پای زخمش که تصادف کرده هم اینکه نتونسته بدنش رو بشوره ول ...

اگه دوست داشتن واقعی باشه نه سرد نمیشه

مگر اینکه به لحاظ ذهنی فکر کنه که تو ازش دوری کردی و تو این شرایط کنارش نبودی که اون هم با صحبت حل میشه ینی متوجهش کنی که اگه کنارت نخابیدم بخاطر سلامتی خودت بوده