yaghootsabz مدیر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2700 عنوان کتاب بامداد خمارو خوندم | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 26 پست هنوز تمومش نکردم خواستم بگم که محبوبه کم عقل محبوبه کم عقل محبوبه کم عقل 1404/08/30 | 02:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_دووینتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 6862 آره بنظر جالب میاد یاد یه فیلم خارجی افتادم که یه زنو شوهر خارجی بعد جداییشون هر کدوم به روایت خودشو ... اینکه از دید دو طرف ماجرا قصه رو بخونی خیلی بهترهبعد خوندنش فهمیدم محبوبه هم تا حدی مقصرهالبته نویسنده جلد دوم یکی دیگه س عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀
yaghootsabz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2700 طبق چیزایی که شنیدم اون کتابش رو یه نویسنده دیگه نوشته و نویسنده بامداد خمار هم ازش شکایت کرده بود. عه خوبه که یه داستانو گسترش بدن البته خب پیام نویسنده تو داستان گم میشه با اقتباسای جدید
imher عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 792 عه خوبه که یه داستانو گسترش بدن البته خب پیام نویسنده تو داستان گم میشه با اقتباسای جدید نه خب همیشه درست نیست.اولا نویسندش یکی دیگه بوده دوم اینکه تو اون کتاب انگار کارایی که رحیم کرده رو توجیه میکنه
yaghootsabz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2700 اینکه از دید دو طرف ماجرا قصه رو بخونی خیلی بهترهبعد خوندنش فهمیدم محبوبه هم تا حدی مقصرهالبته نویسن ... آره یه جاهایی تو همین کتاب بنظرم مقصر بود اما جالبه بزار برم اونم بخونم 😁میگما آخرای کتاب بانداد خمارم جایی که معصومه رو محبوبه دید بنظرت برم سراب رو بخونم یا نه کتایو تموم کنم برم سراب رو بخونم
خانم_دووینتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 6862 آره یه جاهایی تو همین کتاب بنظرم مقصر بود اما جالبه بزار برم اونم بخونم 😁میگما آخرای کتاب بانداد خم ... تموم کن و بعد برو سراغ شب سراب عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀
yaghootsabz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2700 نه خب همیشه درست نیست.اولا نویسندش یکی دیگه بوده دوم اینکه تو اون کتاب انگار کارایی که رحیم کرده رو ... نویسندش مرد بوده یا زن
yaghootsabz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2700 تموم کن و بعد برو سراغ شب سراب باشه همینکارو میکنم
yaghootsabz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2700 فیلمش عااااااااااااالیه. ارش داره . اشتراک نمیخاد با ایرانس برو سیدا ببین . روبیکا هم داره عهههه روبیکام داره خوبه پس
فرشته_هانا_هاکان عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 419 عهههه روبیکام داره خوبه پس من یه کانال دارم رایگان میزاره، فقط باید دانلود کنی دیگه https://eitaa.com/arzansara_hanaa به آنلاین شاپ کوچک من سر بزن.
yaghootsabz مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 2700 من یه کانال دارم رایگان میزاره، فقط باید دانلود کنی دیگه اها کانالیه تو این پلفرمایه نماشاهم میزاره اما خب عذاب وجدان میگیرم چون اشتراکیه حالا یه نت ایرانسل میخرم تهش با اون میرم میبینم
فرشته_هانا_هاکان عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 419 اها کانالیه تو این پلفرمایه نماشاهم میزاره اما خب عذاب وجدان میگیرم چون اشتراکیه حالا یه نت ایرانسل ... من بدون عذاب وجدان میبینم🤣چون اشتراکشون گرونه https://eitaa.com/arzansara_hanaa به آنلاین شاپ کوچک من سر بزن.