2777
2789
عنوان

برای دندون درد چی بخورم

121 بازدید | 34 پست

دندون درد دردش زده به گلو و گوشم تب و لرز شدید (دندون عقل هست)جراحی میخواد تا چند وقتی پول ندارم باید دردشو یجوری درست کنم تا بعد جراحی کنم 

راه حلی دارید؟

گشنم میشه غذا چی بخورم؟سفت نباشن غذاها دردم نگیره

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر سخت

امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی

اگه عفونت داره آنتی بیوتیک و میترونیدازول بخور

برای دردش شیاف دیکلوفناک گزینه خوبیه

روزی چندبار مسواک بزن و آب نمک غرغر کن

غذا هم کته و ماست، سوپ، فرنی، پوره سیب زمینی

عدسی له شده، حریر بادام

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

داروی جامع و عسل برا عفونت عالیهروغن حنظل هم توی گوش درهفته ۴ شب صاف کننده خونبعد از هر وعده غذایی ا ...

اسم درمانگر بزن اینجا حالم بده میدونی تا بخوام تایپیکت بخونم چون چکش کردم یه لحظه ۳۰صفحه هست و من درد دارم 

چقدر سختامیدوارم هرچه زودتر خوب بشیاگه عفونت داره آنتی بیوتیک و میترونیدازول بخوربرای دردش شیاف دیکل ...

ممنونم ازت آره برم غذا بخورم یکم که بتونم قرص بخورم چون گشنمه قرص میخورم مثل صبح شکم درد میگیرم

آب ولرم و کمی نمک و کمی سرکه مخلوط کن و بعد غرغره کن. خیلی خوبه.

امتحان میکنم حتما

دندون عقل که فقط باید مسکن بخوری چون دردش فشاری هست که با استخون فک میاره

آره دقیقا درد شدید داره تیم بخاطر دردش هست و عجیب سردمه 

ممنونم ازت آره برم غذا بخورم یکم که بتونم قرص بخورم چون گشنمه قرص میخورم مثل صبح شکم درد میگیرم

اصلا با معده خالی قرص نخور

به معدت آسیب میزنه

معده درد و حالت تهوعم میگیری

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اسم درمانگر بزن اینجا حالم بده میدونی تا بخوام تایپیکت بخونم چون چکش کردم یه لحظه ۳۰صفحه هست و من در ...

نیاز نیست همه ۳۰ صفحه بخونی فقط همون صفحه اول که توضیح دادم 

کدوم شهری؟؟ لیست رو بفرستم

اصلا با معده خالی قرص نخوربه معدت آسیب میزنهمعده درد و حالت تهوعم میگیری

آره عصر اینجور شدم یه دوتا کیک بخورم بعد دارو خوبه ؟یا نون توی چایی خیس کنم بخورم و کیک و بعد دارو

نیاز نیست همه ۳۰ صفحه بخونی فقط همون صفحه اول که توضیح دادم کدوم شهری؟؟ لیست رو بفرستم

خرمشهر هستم 

آره عصر اینجور شدم یه دوتا کیک بخورم بعد دارو خوبه ؟یا نون توی چایی خیس کنم بخورم و کیک و بعد دارو

قبلش بخوری بهتره