2777
2789

مثلا الان بهویی یادم رفته بود که پدال های ماشین به ترتیب چیه و اینا 

گاهی اسامی بعضیا یا یه کلمه هایی یادم میره 

یا مثلا پارسال شب یلدا یه جوری بود همه چیز که انگار بار اولمه اصلا نمیدونستم که حافظ میخونن وایی 

چرا خب ؟ علتش چیههه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه داری؟ خوابت درسته؟

نه بابا ۱۸ سالمه 

خوابم تازگی‌بهم ربخته ار بعد از کنکور ولی این موضوع یک سالی هست باهامه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

منم اینجوری شدم اون روز رفته بودم مغازه بعد یادم رفته بود قرار بود چی بخرم تازگیا خیلی فراموشیم زیاد شده غصه میخورم ۲۷ سالمه نمیدونم چیکار کنم ک بهتر بشم چون حس میکنم دارم بدتر میشم

چندسالته .منم گاهی اینجور میشم. نمیدونم فکر نکنم طبیعی باشیم. از بس مشغله و درگیری ذهنی و استرس دارم

اره شاید مال استرس باشه 

دوران کنکور خیلی فشار روانی داشتم

منم اینجوری شدم الان تقریبا یک ساله 

یه بار دستامو شستم اومدم نشستم دیدم صدا آب میاد با خودم گفتم وا صدا آب برا چی میاد از کجا میاد رفتم دیدم دستامو شستم آبو نبستم اومدم نشستم 

گاهی وقتا موقع آشپزی دستور غذاها یادم می‌ره انگار بار اولمه

منم اینجوری شدم اون روز رفته بودم مغازه بعد یادم رفته بود قرار بود چی بخرم تازگیا خیلی فراموشیم زیاد ...

منم عین تو 

منم اینجوری شدم الان تقریبا یک ساله یه بار دستامو شستم اومدم نشستم دیدم صدا آب میاد با خودم گفتم وا ...

دقیقاااااااا

منم اینجوری شدم الان تقریبا یک ساله یه بار دستامو شستم اومدم نشستم دیدم صدا آب میاد با خودم گفتم وا ...

منم دقیقااااا😭😭من خیلی اذییتم ب کسی میگم راهنماییم کنه مسخرم میکنن خیلی شدید شده

منم دقیقااااا😭😭من خیلی اذییتم ب کسی میگم راهنماییم کنه مسخرم میکنن خیلی شدید شده

من مینویسم همه چیو 

چیکار میکنم بکنم 

کجا باید برم 

چیو کجا گذاشتم 

مثلا بازار رفتم چیا باید بخرم کجا باید برم 

اینجوری میگذرونم

من 33 سالمه دوتا بچه دارم چند وقت پیش رفتم خونه داداشم بعد پسر کوچیکم دوساله شه بغلم بود بزرگه رفت تو بعد به شوهرم میگم اون یکی کو میگه یعنی چی میگم کوچیکه کجا رفت میبینم داره همینجور نگاهم میکنه داداشم وایستاده میگه چرا نمیای تو میگم برو ببین نکنه بدو بره تو آسانسور داداشم میگه اوناهاش تو بغلته يعني واقعا باورم نمیشد بچه تو بغلم داشتم دنبالش میگشتم خیلی ناراحت شدم از درون

من مینویسم همه چیو چیکار میکنم بکنم کجا باید برم چیو کجا گذاشتم مثلا بازار رفتم چیا باید بخرم کجا با ...

اخه میدونی تو کارا روز مره عذاب اوره درو قفل میکنم میام تو خونه یادم میره درو قفل کردم یا ن باز برمیگردم در یخچال باز میکنم باز برمیگردم نمیدونم بستم یا ن  مثلا اتو میکنم باز اگ در اورده باشم یادم میره سیم کشیدم از برق باز برگردم چک کنم  تازگیا خیلی زیاد شده و من خیلی اذییتم نمیدونم انگار تو حال نیستن همش تو فکرامم  نمیفمم زیاد از کارام هعی باید چک کنم 

من 33 سالمه دوتا بچه دارم چند وقت پیش رفتم خونه داداشم بعد پسر کوچیکم دوساله شه بغلم بود بزرگه رفت ت ...

میفهممت