ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من 33 سالمه دوتا بچه دارم چند وقت پیش رفتم خونه داداشم بعد پسر کوچیکم دوساله شه بغلم بود بزرگه رفت تو بعد به شوهرم میگم اون یکی کو میگه یعنی چی میگم کوچیکه کجا رفت میبینم داره همینجور نگاهم میکنه داداشم وایستاده میگه چرا نمیای تو میگم برو ببین نکنه بدو بره تو آسانسور داداشم میگه اوناهاش تو بغلته يعني واقعا باورم نمیشد بچه تو بغلم داشتم دنبالش میگشتم خیلی ناراحت شدم از درون
من مینویسم همه چیو چیکار میکنم بکنم کجا باید برم چیو کجا گذاشتم مثلا بازار رفتم چیا باید بخرم کجا با ...
اخه میدونی تو کارا روز مره عذاب اوره درو قفل میکنم میام تو خونه یادم میره درو قفل کردم یا ن باز برمیگردم در یخچال باز میکنم باز برمیگردم نمیدونم بستم یا ن مثلا اتو میکنم باز اگ در اورده باشم یادم میره سیم کشیدم از برق باز برگردم چک کنم تازگیا خیلی زیاد شده و من خیلی اذییتم نمیدونم انگار تو حال نیستن همش تو فکرامم نمیفمم زیاد از کارام هعی باید چک کنم