2777
2789

برای خالم برای داییم از همه بیشتر برای دختر خالم 

برای شبایی که با هم بودیم 

همه چیز از ازدواج مجدد خالم شروع شد طرف اومد کاری کرد همه به جون هم بیوفتیم بخدا شیطان بپد تو لباس آدم بعد از چند ماه خالم مچشو گرفت طرف بیمار جنسی بود با زنای متاهل رابطه داشت و از رابطه فیلم میگرفت و یه فایل مخصوص داشت خالم با پلیس رسید بالاسرش لخت با اون زنا حالا طرف موجه بودااا و به مرور خالمو از خانواده جدا کرد داییم رو از خانواده ما رو بد کرد با مادر بزرگم و دایی و خاله اصلا رید تو خانواده رفت 

البته قبل از ازدواجش بابام امار طرف رو در اورد که چقد زن صیغه ای داشته ولی حیف که خالم گوش نداد 

دیگه مثل اول نشدیم هیچ‌وقت 

تا اینکه داییم داشتن با یه خانمی اشنا میشدن برای ازدواج که مادر عروس و داماد بحثشون شد و از اخلافی که وجود داشت بین ماها سو استفاده کردن و حرف ساختن که مادرم پشت خالم گفته در صورتی که نگفته بود و دیگه کلا پاشیدیم ار هم 

عکسامونو میبینم چقد دلم پر میکشه برای اون‌موقع ها 

اگر شوهر اول خالم معتاد نمیشد هزگز این اتفاقا نمی افتاد اونا عاشق هم بودن لعنت به اعتیاد کاش هنوز پیش هم بودیم دور هم بودیم

منو و دخترخالمم دعوامون شد چون به مامانم بی احترامی کرد و سلام جواب نمیداد ولی با من خیلی خوب بود پلی طاقت نیاوردم دیگع باهاش بحثم شد 

دلم برای اون جمع و اون خانواده تنگه 💔

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو شاید مادرت خیلی ادم گلیه.ولی من همش پیش رفیقم که دختر عمم باشه از بابام بد میگم.واقعت یسری کاراش ازارم داده.خیلی هم نراحتم میشم ها از اینکه این حرفارو میگم.ولی به اون میگم تا خالی شم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

هیچ وقت صمیمیت های ازدست رفته برنمیگرده...حیف!

دقیقااااااااا 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

میشه بگید ترازتون چن بود من کنکوری فردا ازمون دارم انق حالم بذ خوابم نمیبره🥲

میفهمم استرستو 

اروم باش و بخواب که فردا با تمرکز باشی قرار نیست نتیجع ی ازمونت روی نتیجه ی کنکورت موثر باشه فقط میخوای خودتو بسنجی و ببینی مطالبی که خوندی بازدهی داشت یا نه بعدشم سطح ازمون ها اصولا استاندارد نیست