2777
2789

برادر من تابستون بدنیا اومد . وقتی بدنیا اومد مامانم نخواستش هی میبردن جلو میگفت نمیخوامش . یک روز بعد زایمان هم مامانم فشارش رفت بالا و ای سیو و بعد کما رفت دو سه هفته خونه نبود بعد که اومد خونه بازم بچه رو بغل نمیکرد میگفت سنم زیاده اینم بدبخت کردم . 

دیگه دکتر رفت و قرص خورد یکم حالش بهتر شده بود . الان با بابام قهر کرده رفته خونه مادرش هربار زنگ میزنم داره زار میزنه برای خواهرم . فقط دلتنگ اون شده بازم دلتنگ برادرم نیست 

منم که هیچی کلا . من برم خوابگاه بمیرم بمونم براش مهم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی گرفته 

زمان لازم داره

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

ای بابا 

دست خودش نیس 

افسردگی شاید گرفته 

یا حالت هست که فکر میکنه خیلی مسئولیت سختی الان گرفتار شده با بچه جدید 

نمیدونم واقعا 

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

این جور نگید 

منم زایمان کردم بچه رو اوردن جلو داد میزدم ببرید 

نمیخوام بغلش کنم

انقدر حالم بد بود 

شش روز بستری شدم 

تا مدتها بعدش هم حال روحیم خراب بود 

الانم روزی چهارتا قرص میخورم 

تمام از افسردگی هست هیچکی ادمو درک نمیکنه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

داداشت این مدت پیش کی بوده  ؟

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

این جور نگید منم زایمان کردم بچه رو اوردن جلو داد میزدم ببرید نمیخوام بغلش کنمانقدر حالم بد بود شش ر ...

منم افسردگی دارم هزارتا بدبختی دارم نمیشه که سر بقیه خالی کنم 

الان چند روزه رفته قهر یکبار نگفته بچه چی میکنه ؟ حالش خوبه؟ زندست ؟ 

فقط برای خواهرم دلتنگه حتی برای اون کارش به بیمارستان کشید 

واقعا بچه دار شدن ارزش داشت انقدر اذیت بشی؟

سوالتون جوابی نداره 

چه ربطی داشت به شرایطم !

من به دارو بیهوشی حساسیت داشتم حالم بد بود 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1