2777
2789
عنوان

بچه لجباز

125 بازدید | 16 پست

خانوما پسرم جدیدا خیلی لجباز شده سر هر چیز کوچیکی گریه میکنه خودشو میزنه گریه های شدید مثلا یه ماشین داره که چند وقته چرخ کنده شده دیشب بخاطر اون چهل و پنج دقیقه گریه کرد نمیدونم باهاش چیکار کنم میشه راهنمایی کنید؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلمممم این همه اشکو از کجا اورده بود 😍😆😅😅😅

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
والا نمیدونم بیشتر صدا بود

الهی 😍😍😘😘❤❤

خداحفظش کنه 😍😍😍

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

چندسالشه پسرمنم ۳سالشه دیوونم کرده فک کنم ازسن ۲تا۴سالگی اوج لجبازیشونه سعی کن سرشو بایه چیزدیگه گرم کنی ومحل ندی به خواسته اگه خواسته نابجا وغیرمنطقیه ای داره اونوقت اگه خواستشو بعدگریه کردن انجام بدی عادت میکند به این روش

وقتی الکی گریه کرد بذارش تو اتاقش و بهش بگو تا گریه ت بند نیومده بیرون نیا

وقتی جیغ و داد کرد و با گریه حرف زد بهش بگو من نمیفهمم چی میگی ازش بخواه با ارامش حرف بزنه تا متوجه شی

خانم برادرم از این روش استفاده میکنه و جواب گرفته

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
مرسی عشقم ایشالا قسمت خودتو ممد اقا

وای 🙈🙈🙈

فداتممممم خوشگگگگل 😍😍😍😍😍

چندسالشه پسرمنم ۳سالشه دیوونم کرده فک کنم ازسن ۲تا۴سالگی اوج لجبازیشونه سعی کن سرشو بایه چیزدیگه گرم ...

پسر من دو سالشه من یه کتاب گرفتم ببینم باید چیکار کنم خیلی کتاب خوبیه

بخدا دیگه دیونه شدم از دستش