2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3025 بازدید | 60 پست
خب نمیگن که بچه خودمم از ۲۰ ماه پیش دو بار گرفته هر بار ۶ روز تب داشت سرفه هم ک نگم حساسيت ریه و مشک ...

الان اگه قبل امتحاناس چیزی یاد نمی‌دن نفرستش

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اگه قبل امتحاناس چیزی یاد نمی‌دن نفرستش

اتفاقا معلمشون داره امتحان میگیره و همین هفته دو تا درس داد کلاس اوله خیلی تند تند درس میده اون بی انصاف

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

هیچی گفت گلوش فقط قرمزه ملتهبه بخاطر الرژیه،برا تب و لرز فقط استامینوفن هر ۴ساعت شربت پروفن هر ۶ساعت

ینی شما مثلا ۱۲ استا و پروفن همزمان میدید ۴ استا ۶ پروفن منظورت اینطوریه؟

کنترل شده اینطوری تب شدید نمیکنه؟؟

داو میدم بعد نیم ساعت تب قطع میشه باز سر ۴ساعت موعد دارو باز داغ میکنه اصلا نمیدونم چرا خوب نمیشه تبش ب دکترش گفتم امپول بده گفت دوره داره فقط همین دوتا شربتو بده اعصابم خورده

داو میدم بعد نیم ساعت تب قطع میشه باز سر ۴ساعت موعد دارو باز داغ میکنه اصلا نمیدونم چرا خوب نمیشه تب ...

پسر من سرم زده امپول زده چندبار شیاف دیکلوفناک و دوتا شیاف استامینوفن همه رو امتحان کرده آزمایش داده آنتی بیوتیک هم میخوره بدتر میشه که بهتر نمیشه نمیدونم چکار کنم خودم بیشتر گریه ام میگیره بخدا آنقدر سرفه میکنه نمیتونه بخابه بینیش اذیتش میکنه زخم شده 

الهی،حق داری من تو ۳روز روانی شدم قشنگ خدا کمک کنه فقط خوب شن

انشالله من میترسم پسر کوچیکم بگیره آنقدر بزرگه اذیت میکنه دارم روانی میشم پریود هم شدم آنقدر قاطی شدم بهم برام دعا کن فردا خوب بشه دیگه