2777
2789
عنوان

ویروس جدید

3023 بازدید | 60 پست

لامصب یه جوری بده به اندازه کرونا 

واقعا همون علایم رو دارم.

نای روی پا ایستادن ندارم 

مواظب خودتون باشید 

اگه ضروری نیست بیرون نرید

آهـــ پروردگارا !

حلال کنید 

من که خوب میشم ولی شما حلال کنید😁♥️

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها رو چیکار کنیم‌نمیشه ک مدرسه نفرستیم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چ علائمی داری من گلوم میکیرع شدید بعد ول میکنه گاهی دردش ب گوشم میزنه گاهی خسته گاهی ن گاهی سردمه شد ...

سرفه از روز اول

ضعف شدید، اصلا دلم نمی‌خواد بلند بشم.الان سه روز شده بدتر شدم

پاهام انگار مال خودم نیست خیلی ضعف دارم

سرم سنگینه یکم درد می‌کنه 

سردمه همه‌اش زیرپتوام. دیشب خوابیدم خیس عرق شده بودم ولی

بچه ها رو چیکار کنیم‌نمیشه ک مدرسه نفرستیم

اگه کسی گرقته نفرست بچه من آب شده ۴روزه تب داره سرفه میکنه شدید خواب نداره چشماش میسوزه سرش شدید درد میکنه آنقدر حال نداره ۷سالشه ولی دائم گریه میکنه

پسر من ۳سالشه تب و لرز یعنی داغونم قشنگ بچم هی استامینوفن هی شربت پروفن تبش هی قطع نیشه باز سر ۶ساعت ...

الهی 

بچه‌ها گناه دارن

ان‌شاءالله زودتر خوب بشه

اگه کسی گرقته نفرست بچه من آب شده ۴روزه تب داره سرفه میکنه شدید خواب نداره چشماش میسوزه سرش شدید درد ...

خب نمیگن که بچه خودمم از ۲۰ ماه پیش دو بار گرفته هر بار ۶ روز تب داشت سرفه هم ک نگم حساسيت ریه و مشکل قلبي هم داره بچم داغونم بخدا امیدوارم دوباره نگیره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب نمیگن که بچه خودمم از ۲۰ ماه پیش دو بار گرفته هر بار ۶ روز تب داشت سرفه هم ک نگم حساسيت ریه و مشک ...

همون کاش یکم فرهنگ تو مردم بیشتر می‌شد اوج بیشعوری بچه مریض میفرستن

خدا کنه تب بچم قطع بشه کلا بد تبه به آسونی تبش قطع نمیشه تا الان چند تا سرم و امپول زده بچه منم حساسیت داشت سرفه میکرد هزار برابر شده