2777
2789
ابوالفضل که در همه جای جهان فعالیت داره نیایش هم خب کنکور یا نی نی سایت ؟ 😂😂😂

نه اونم سردرگمه

فک نکنم بخاطر کنکور رفته باشه

برا من آلزایمر درد نیس درمانه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اونم سردرگمهفک نکنم بخاطر کنکور رفته باشه

هعی بابا ...

💞 بسم الله الرحمن الرحیم 💞 عمرا اگه میدونستید 🧐حساب کاربری مال مالدینیه، ولی زیدان هم یکبار اومده ازش استفاده کرده 😳🤯 یعنی فکر میکنی زیدان و مالدینی بیکارن😔؟ بله درست فکر کردی 😂 اتفاقا اگه میدونستی ما دو تا فوتبالیست حرفه ای فوق العاده مودب و با اخلاق هستیم ولی لعنت بر شیطان 👿💢 گولمون میزنه بیاین سایت از تمرین بیشتر جا میمونیم 😮💨😠 بیومم دیگه پرسپولیس عشقم نیست چون زیدان ... استقلالیه!🫤شاید یکی بپرسه چرا قلب آبی و قرمز رو نمیگذاریم کنار هم ، ولی خب خجالت بکشید ، دوتا رئالی هیچوقت همچین کاری نمیکنن 😒😕 هالا مادرید !🤍

دو روز دیگه به این تاپیکت میخندی و همچنین تاپیک های قبلت

وقتی دیدم براش مهم نیستم اصلا شاید همین امروز بخندم

دیگه حوصله ندارم نازشو بکشم

وقتی سر چیز به این کوچیکی قهر میکنه میره حتما زندگیش بدون من بهتره دیگه، پس بذار زندگیش بهتر باشه

وقتی دیدم براش مهم نیستم اصلا شاید همین امروز بخندمدیگه حوصله ندارم نازشو بکشموقتی سر چیز به این کوچ ...

خب شما الان داری عاقلانه فکر میکنی 

به کسی فکر میکنی که احتمالا داره فراموشت میکنه

پس ارزش نداره خودتو ناراحت کنی

خب شما الان داری عاقلانه فکر میکنی به کسی فکر میکنی که احتمالا داره فراموشت میکنهپس ارزش نداره خودتو ...

میشناسمشا، الان اینجوریه فردا پشیمون میشه

ولی صبر منم حدی داره دیگه

هرچقدرم دوسش داشته باشم..