2789
عنوان

زندگی

47 بازدید | 5 پست

سلام لطفا بیاین منو راهنمایی کنیدد من ۱ ماه دیگه عروسیمه ولی از ی لحاظ با شوهرم بحث داریم میخوام برم بیرون میگه تو تاریکی نرو میگم باش میگم با خانوادم میرم بیرون ۲۴ ساعته هی پیام میده میگه کجایی میگه چرا وقتی میرسی بهم نمیگی 

با مادر شوهرم بحث هایی داشتیم من بهش پول قرض دادم و بعد پیام دادم بهشون ک پولمو بدن در میاد میگه به پسرم نگفتم مگرنه شر میشه برات این الان یعنی چی والان به شوهرم میگم میگه خب از این به بعد بهشون پول نده منم واسه بابات اینا خرج میکنم چیزی میگم؟(بابا من نمبرم سرکار پول تو جیبمو بابام میده به ولااا قسم از شوهرم پول نمیگرم

و میگه بی احترامی به خانوادم بی احترامی به من میکنی من اعصابم کشش نداره منم گفتم منم کشش نداره اعصابم گفت خب بیخود کردی اومدی تو زندگیم من گوشیو قط کردم و بعد پیام میده میگه جواب بده بدهکار

شما جای من بودید چیکار میکردید راهنماییم کنید میخوام تا وقت دارم ی خاکی بریزم توسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.