2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دنیا یعنی همین جایی که هستیم 

اونور میشه برزخ یا عالم مثال یا عالم ملکوت 

برزخ هزاران بار شدید تر از دنیاست 

سوالی بود بپرسید تا بیشتر توضیح بدم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره تاپیک مربوط به غرق شدنمو بخون

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

ما ک این دنیا زندگی نکردیم اونجا هم فرق ندارهمرور خاطراته

من بچمو از دست دادم 

یبار خواب دیدم ت بغلمه و از پسر عمم ک اونم فوت شده پرسیدم اونجا چ شکلیه گف ما نمردیم ما زنده ایم 

اینجا عادیه ما زندگی میکنیم همچی عادیه تا روز قیامت گفتم جاتون چطوره گف عالیه

چطوری بود ؟

جهنم یه جایی بود خیلی تاریک و پراز انرژی منفی.نوشیدنی های سیاه رنگ بود.توی خواب یه چیزهایی فهمیدم که توی بیداری نمیدونستم.مثلا من توی خواب توی جهنم سوره ی فلق رو خوندم.بعد زدم توی گوگل خوندن سوره ی فلق در جهنم.اومد یه چاهی هست توی جهنم به اسم چاه فلق.که گناهکارها اونجا عذاب میکشن.من قبلا نمیدونستم همچین چاهی هست.