2777
2789
عنوان

برای تولد دوستم اینا خوبن❓️🎀

133 بازدید | 14 پست

دوستم تولدشه بعد مثلا خیلی خیلی زیاد صمیمی نیستیم ولی دوستیم و هر روز حرف میزنیم و همو می‌بینیم و چت میکنیم و زنگ میزنیم بهم

البته من فکر میکردم صمیمیم ولی ایشون منو عروسی خواهرش دعوت نکرد یعنی کلا هیشکی رو دعوت نکرده

حالا چهارشنبه تولدشه به نظرتون براش قاب گوشی و بالم لب ست بخرم تو دانشگاه یا کتابخونه بدم یا نه؟ 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستش  من بودم نمیدادم، فقط تبریک میگفتم.. 

درمورد دعوت به عروسی هم،، منم نشد عروسی داداشم دعوت کنم دوستانمو،، ولی  میوه و شیرینی و نوشیدنی با 1پرس غذای عروسی  پک کردم پخش کردم به دوستانم و عذرخواهی که نگفتم بهشون.. 

صمیمی نیستین به قول خودت، پس کادو ندی چیزی نمیشه گل.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
راستش من بودم نمیدادم، فقط تبریک میگفتم.. درمورد دعوت به عروسی هم،، منم نشد عروسی داداشم دعوت کنم ...

سلام عزیزدلم 😻❤️

شما کار خیلی خوبی کردید 

منم دو دلم🫠

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

سلام عزیزدلم 😻❤️شما کار خیلی خوبی کردید منم دو دلم🫠

سلام گل دختر💜

هزینش به کنار، دورازجون 400،500 آدمو نمیکشه.. ولی مهم ارزش قائل شدنه که توی روز خوشش نخواسته کنارش باشی.. 

رک بگم من نمیدم اینجور مواردو، باهمون تبریک ردمیکنم بره.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️