2777
2789
عنوان

چرا دیگه نمیشه پول پس انداز کرد

226 بازدید | 24 پست

چرا حقوقا اینقدر بی برکت شدن؟

فقط هفته اول میتونی خرج کنی.از هفته دوم دیگه منتظری ماه تموم شه و دوباره حقوق بدن.

قبلا ماهی چند بار بیرون غذا میخوردیم.

الان ماهی شاید به زور دوبار بشه اونم بحاطر بچه که میخواد‌.

همین امشب ۳ تا کباب شد یک تومن.

چه خبره واقعا؟دو قلم میوه ۷۰۰تومن.گوشت و مرغ و برنج و روغن و یکم خرید فروشگاهی برای خونه راحت شد۱۲تومن🙄

کلاس بچه و قسط و  اجاره خونه و...

نمیشه زندگی کرد نمیشه😔

این وسط یه لباس یا یه پالتو یا کفش هم بخریم که دیگه هیچی🫠

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امشب با باک خالی بنزین موندم تو شهر دیگه قرض گزفتم پول بنزین رو !

وای بنزین😩

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

امروز رفتم یکی از شلوغترین فروشگاههای شهر چندتا وسیله بخرم واسه خونه اینقدر خلوت بود تعجب کردم

تو صف صندوق فقط خودم بودم .دیگه مردم قدرت خرید ندارن 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
ینی کباب خوردید سیخی ۳۰۰؟

دیگه کباب الان ۲۵۰ هست همه جا.

با یکم مخلفات و نوشابه و اینا همون ۳۰۰ میفته

دلم برای شوهرم میسوزه هرچقدر میدوه بی فایده هست

دقیقا.بحدا با این حقوقا دیگه نمیشه نفس کشید خیلی وضع خرابه.

ینی کباب خوردید سیخی ۳۰۰؟

بخای واقعا کباب بخوری ینی گوشت باش اره همینه تازه به نسبت وزن گرونترم میشه وگرنه کوبیده سیخی ۷۰ تومنم هست که اون خدا میدونه داخلش چیا ریختن نون خالی بخوری بهتره