2777
2789
عنوان

همه بیان واجبه

116 بازدید | 18 پست

من یه مشکلی برای پدر و مادرم پیش اومده بود که کامل حل کردم کامل کامل بت چندین ماه تلاش پول خرج کردن تمام پی اندازه و طلا هام خرج این کار کردم و خدا روشکر حل شد 

ولی بازم  احساس ناراحتی دارم درونم خیای احساس میکنم کاری نکردم براشون 😭😭😭😭😭😭😭

من تمام خرج هام با خودمه خرج درس و دانشگاه و... همش برای خودمه همش 

چیکار  کنم یکم آروم بشه دلم چیکار کنم راهکار بدید

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین که مشکلشون رو حل کردی و دعای خیر پدر و مادر پشت سرته برای دنیا و آخرتت کافیه.

ققربونت برم ع ربرم آخه بازم من عذابوجدان دارم میترسم نکنه ناراحت باشن نکنه جاشون بد باشه نکنه نتوننن خوب زندگی کنن این حرف ها داره منو دیوونه میکنه 😭😭😭🍁

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

چرا بدی کردی درحقشون که عذاب وجدان داری که فکر میکنی هنوزم با حل کردن مشکلشون بهشون مدیونی؟

نه هیچی اون ها برام رحمت کشیدن خیلی منم میخوام کارهاشون جبران کنم والله داداش دارم هفته از یه بار میاد و میره 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

خب عزیزم داری میگی مشکلشونو حل کردی ولی عذاب وجدان داری کاری نکردی😐بنظرم تو بیشتر از صدتو گذاشتی

عذاب وجدان به خاطر اینه نکنه نتونن شاد باشن نتونن بخوابن جایشون درد بگیره سرشون درد بگیره 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

نه هیچی اون ها برام رحمت کشیدن خیلی منم میخوام کارهاشون جبران کنم والله داداش دارم هفته از یه بار می ...

خوب پس نگران نباش حتما از ته دل خوشحال شدن و بهت افتخار هم میکنن

دختری از دیار کوردستان