2777
2789
عنوان

آبروم رفت😭😭😭

500 بازدید | 16 پست

خواهرم خیلی رشته ی منو دوست داره و دوست داره بیاد سرکلاس هامون احمق رفته به استاد از قول من پیام داده که خواهرم دوست داره بیاد سرکلاسهاتون بشینه چیکارر کنم آبروم رفت تا اومدم چت و پیامو پاک کنم سین زد استاده😭😭😭😭😭😭😭

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از کجا بدونم شاید استاده راضی نباشه که خواهرم بره سر کلاسش بعد خواهرم هم سن و سالم نیست که 40سالشه م ...

آهااااااا الان متوجه شدم.

خواهر ۴۰ سالت به چه دلیلی پیام داده به معلمت؟؟میشه توضیح بدی

آهااااااا الان متوجه شدم.خواهر ۴۰ سالت به چه دلیلی پیام داده به معلمت؟؟میشه توضیح بدی

امروز اومده بود میگفت نمیدونم چندتا مقاله از رشته ی شما خوندم خوشم اومده خواهرم متاهله خودش شوهر و بچه داره ولی دیویست بار به من گفته دوست دارم بیام سرکلاساتون اینفعه اومد مجبورم کرد که پیام بدم به استادامون که اجازه بگیرم که بیاد سر کلاس هامون بشینه خیلی آدم آشغالیه اصلا این وسط به ةبروی من فکر نمیکنه ایشالا بمیره