چند روز پیش دندون جلوییم شکست خیلی قیافم بد شده .امروز وقت برا ویزیت پیش ی دندون پزشک رفتم . بهم گفت یه کار خوب و نچرال بخوای به همراه هزینه پرشدن دندونات و درمان ۷۰ تومن میشه .🙂
از وقتی اومدم یه سر بغض دارم گریه میکنم 🙁 نمیدونم ادم کی رو مقصر بدونه نه ژن درست حسابی دارم تو ایت سن ی دندون سالم ندارم با اینکه همیشه مراقب دندونامم . هیچ وقتم پول اینجور چیزا رو نداشتیم . خانوادم رو مقصر بدونم ک منو به دنیا اوردن . یا مشکل از مملکتمونه .
خودم یه سالی کار کردم بعد از زجری ک کشیدم بابت حسابداری که پر از اضطراب و ریزش مو و کمر درد بود اومدم بیرون از کار و الان ی ماهو و نیمه ک کار نمیکنم بماند ک کارفرمام پول ۱۵ روز کاریمم خورده و نمیده. بعد الان میبینم استراحت به من نیومده اگه کار نکنم جیبم خالیه پول هیچیو ندارم . از مطب که برمیگشتم تو راه راننده و مسافرا با هم حرف میزدن میگفتن ک از اول شغل خوبی رو انتخاب نکردیم و الان وضعیتمون اینجوریه .تو دلم گفتم اونی میتونه با خیال راحت چنتا شغل و امتحان کنه و یکی ک دوسش داره رو انتخاب کنه و با دل خوش پول دربیاره ک از اول حمایت داشته و ته جیبش حداقل یکم پر بوده نه ماهایی ک برای پول مجبور بودیم .الان من خودم بارها گفتم ک میام بیرون ازین کار ولی بازم میرم سراغ سایتای استخدامی و دنبال کار کارمندی که بارها بهم ثابت شده به درد نمیخوره
نمیدونم
شاید من حالم خوب نیست و خیلی دارم بزرگش میکنم . و ناشکری میکنم
بازم خدارو شکر بدنم سالمه میتونم کار کنم.
ولی د اخه ۷۰ میلیون از کجا بیارم من �🥺