2777
2789
عنوان

😍فرشته های آسمونی دی ماه 97😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85709 بازدید | 14787 پست
سلام دوستان پسر منم قرار بود 24دي با سزارين اختياري ب دنيا بياد كه 13دي ماه كيسه ابم پارع شد يعني 37 ...

عزیزم

... من بعد مدتها اوموم نت..... خدارشکر که گلپسر ساام و یلامت دنیا اومد... دیگه قطعا اسهالش برطرف شده ... ولی مهدی هم دوسه بار اینجوری شد که دکتر گفت شیر زیاد بده که اون حالتو رد کنه... یدفعه هم سرما خورد که با زیاد شیر دادن رد شد.... ختنه اشم کردم روز ۳۴ ام و روز چهلم حلقش افتاد... ختنه زیر ۴۰ روز خیلی خوبه زود خوب میشه... 

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام
پسر من جایش درد نمیکنه.چون قبلا جایش درد میکرد ب خودش میپیچید.دارو میخوره خوبه.ولی همین که شب میشه گ ...

حاتم جونم شبا موقع خواب روغن کرچک یا زیتون به شکمش بمال ... هم مالش خستش میکنه هم روغن دردو کم میکنه... گریه شب حتما مال سیستم گوارشه... یا رفلاکس یا کولیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ... من بعد مدتها اوموم نت..... خدارشکر که گلپسر ساام و یلامت دنیا اومد... دیگه قطعا اسهالش بر ...

سلام اره ابجي خوبشده ولي مدفوعش بازم شل و ابه ،،،دكترگف طبيعي ،،،راستي صورتش دون زده و محو ميشن و برميگردن و زبرن گف حساسيته نميدونم از چيه خودم تخمه افتابگردلن خوردم شايد از اونه ،،،بعدم كه دوشبه خيلي بي قراره

پسرم 👑سرم
حاتم جونم شبا موقع خواب روغن کرچک یا زیتون به شکمش بمال ... هم مالش خستش میکنه هم روغن دردو کم میکنه ...

ابجي پسرم خيلي بي قرار شده نميدونم چرا ،،،توخودش ميپيچه دستاش تكون ميده ،،،كوليك ايد ميدم بهش بنظرت چكار كنم خسته شدم مدفوعشم شل شل مث اسهال دكترم بردم گفت طبيعي 

پسرم 👑سرم
سلام اره ابجي خوبشده ولي مدفوعش بازم شل و ابه ،،،دكترگف طبيعي ،،،راستي صورتش دون زده و محو ميشن و بر ...

پسر منم صورتشدقیقا هینجوریه

میگن از علایم کولیکه.

من پماد آ د پوستی دکتر داد گرفتم روش میمالم... دقیقا محو میشه برمیگرده

ولی با پماد نرم تر شده

ببین برا پیچ و واپیچش من مهدی رو میخوابونم پاهاشو ماساژ میدم و جمع میکنم تو شکمش و باز میکنم ... پوپو میکنه راحت نیشه

ابجي پسرم خيلي بي قرار شده نميدونم چرا ،،،توخودش ميپيچه دستاش تكون ميده ،،،كوليك ايد ميدم بهش بنظرت ...

برطرف میشه

فقط زمان میخوادمهدی یوقتایی قشنگ از تو شکمش صدا قار و قور روده میاد

پسر منم صورتشدقیقا هینجوریه میگن از علایم کولیکه. من پماد آ د پوستی دکتر داد گرفتم روش میمالم... د ...

بدنش ك زبره چي،؟؟؟ آ د پوستي كدومه  مال نوزادع؟؟؟؟پي پي پسرت غلظت ش چطوره؟؟؟؟چ رنگيه

پسرم 👑سرم
بدنش ك زبره چي،؟؟؟ آ د پوستي كدومه  مال نوزادع؟؟؟؟پي پي پسرت غلظت ش چطوره؟؟؟؟چ رنگيه

آ د نوزاد و ادم بزرگ نداره

ببین اگه کرم کالاندولا داری اونم خوبه بزنی... پو پو مهدی سبز یا زرد... اب رنگی بهمراه وورده وورده مثل رویهه شیر 😂 گاهی پر از وورده گاهی کمتر قوام داره 

سلام دوستان 

اگه گروه تلگ رام دارین میسه منم ببرین لطفا 

منم بعد از سه سقط و یه مدت نازایی مادر شدم پسرم یک ماه و 23 روزشه

سزارین شدم

بخاطر اینکه تنهام برام سخت بود از اولش مادرشوهرم گاهی کمکم بود

لبنیات گاوی و چیزای نفاخ اصلا نمیخورم گرمی کم میخورم صورتش جوش نزنه صورت بچه منم زبر شده 

شیرمم حالا کم شده

مدفوعشم ابکی و زرد بود 

دو روز قبل یخورده سفت شد امروز باز ابکی بود مادرشوهرم میگعت طبیعیه 

به پوشک ما بی بی حساسیت داشت الان مولفیکس میذارم اونم قرمز میشیه و رد میندازه مادرشوهرم میگه هی مارک عوص نکن اصرار میکنه همه چی بخورم که شیر کنم ولی من چون تنهام همسرم شیفته میترسم شبا دل درد بشه و گریه کنه مواظب خوردنم هستم

برای شیرم زیاد بشه قطره شیر افزا

ابگوشت

گاهی کم دلستر و گاهی قورمه سبزی میخورم ولی دوباره کم میشه 

بینیش همش کیپ میشه قطره میریزم

گلوش خر خر میکنه 

علایم رفلاکس داشت دارو بهش دادن ولی چون دیگه کم اورد بالا ندادم بهش

قطره پدی لاکت بهش نمیسازه

قطره دایمیتکون و شربت گل گریپ میدمش

شیر فقط 5 دقیقه میخوره در حالی که قبلا 20 دقیقه میخورد 

نمیدونم میترسم روش شیردهیم اشتباه باشه

وزن نگیره

.......خدایا شکرت ....
سلام عشقم خوبی قربونت برم دلم براتون تنگ شده بود ی عالمه سیاوشم خوبه منم در گیرکولیکشم و وزن گیریش ت ...

الهی گکه خوب و حوش باشید مادر

بچه ها اگه تلگ میرید و فاطمه اونجاست بگید بیاد از سیاوش یه خبری بده

سلام هلیا خوبی😍مهدی خوبه😍 من تلگرامم زیاد نمیرم درگیر سیاوشم هم رفلاکس هم کولیک😔 وزن نمیگیره لاغر مونده دکتر بردم دارو داد شیرخشک ببلاک آی آر داد با شیشه شیر نمیخوره با لیوان بهش میدم 😑 داغونم یعنی از طریفی پریود شدم🤕 نمیدونم چرا انقدر زود بدنم خیلی ضعیف شده 😟 من انقد با سیاوش درگیرم افسرده شدم