2777
2789

بچه م ۲ سال و نیمه ست ..خیلی بد میخوابه و واسه خوابیدن مقاومت میکنه ..بشدت خوابش میاد اما میگه برام قصه بگو.  ده تا هم قصه بگی بازم میخواد 😩 هرروز هم بدتر میشه..دو روزه ظهرا نخوابیده، خوابش میاد اما نمیخوابه ..الانم داره زار میزنه ولی نمبخوابه ..رو پام تکونش میدم براش شیش تا قصه گفتم نمیخواااااااابههههه

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

تحمل کن😂پنج سالشه بادعوامیخوابه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراغا رو خاموش کنید و خونه سکوت باشه انگار که همتون می خواید بخوابید، کنارش دراز بکش و طولانی خودتو به خواب بزن، در نهایت خسته می شه و خوابش می بره، یا اگه اینجوری نمی خوابه تو همون تاریکی رو پاهات تکونش بده، قصه هم نگو

چراغا رو خاموش کنید و خونه سکوت باشه انگار که همتون می خواید بخوابید، کنارش دراز بکش و طولانی خودتو ...

از رو پام میپره پایین گریه میکنه جیغ میزنه .خودمم به خواب میزنم میرنه تو صورتم میگه بیدار شو

تپل سلطان هستم سوگلی دربار