2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عع 🤣 چرا

تازه دیپلم گرفتم

دانشگاه هم قبول شدم اما سودی برام نداره دانشگاه چون از ۱۷ سالگی دور کار آزادم سودش هم خوبه اما باید پیشرفتش بدم

تازه قصد دارم یه کار دیگه ام کنم😶

ازدواج هم که ۱۸ سالمه زوده

اول‍‌ی‍‌ن آرزوی‍‌ی ک‍‌ح ازش م‍‌ت‍‌ن‍‌ف‍‌ر ش‍‌دم ب‍‌زرگ ش‍‌دن ب‍‌ود🖤
مه ۸۴هستم بچه هم دارم🤣🤣

همسن منی و بچه داری؟ بررررگاااام😂😂😂😂😂

منی که مجردم و تازه امسال رفتم دانشگاه و دانشجوی اقتصادم و جویای نامم و هیچ تصور و آمادگی حتی از ازدواج ندارم چه برسه به بچه 

حسش چجوریه میشه توضیح بدی؟

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
همسن منی و بچه داری؟ بررررگاااام😂😂😂😂😂منی که مجردم و تازه امسال رفتم دانشگاه و دانشجوی اقتصادم و ...

از درس خسته بودم دیگه ازدواج کردم بچه خوابه الان شوشو هم رفته خوراکی بخره🤭😋

از درس خسته بودم دیگه ازدواج کردم بچه خوابه الان شوشو هم رفته خوراکی بخره🤭😋

حسش خوبه چجوریه میتونی توصیف کنی من واقعا برگام ریخته چون من ندیدم کسی همسن خودم بچه داشته باشه البته بعضی از دوستام تازگیا نامزد کردن ولی تو دیگه قشنگ سر زندگی هستی 

پس اون میمی که هست میگه (دخترا وقتی از درس خسته میشن:شوهرمو بدین من برم) واقعیه😂😂😂😂😂😂

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
حسش خوبه چجوریه میتونی توصیف کنی من واقعا برگام ریخته چون من ندیدم کسی همسن خودم بچه داشته باشه البت ...

حالا مستقیم که نگفتم شوهر می‌خوام🤣و دیگه درس گذاشتم کنار 

حس که خوبه ولی الان خوبه قبلاً چون خونه نداشتیم و اذیت شدیم بچمم کوچیک بود بد بود ولی الان خونه ساختیم خودمون 😍🥺بچه مم بزرگ شده خودش میره دستشویی خودش غذا میخوره شوهرمم حساب کار دستش اومده با یه زیرو روش میکنم خانمی میکم و......