2777
2789
عنوان

من نمیخوام بله برون بگیرم چ گیری کردما

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 38 پست
درکت میکنم منم همینمبخودم بود دوس داشتم چندنفری بریم محضر بریم سرخونه زندگیمون

دقیقاااااا منم همینجوری دوس دارم😅

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
من میگم خب بله برونو جشن درست حسابی بگیریم ولی دیگه عقد ن حوصله استرس ندارم

ببین بله برون عقد حنابندون یا عروسی فقط و فقط به خاطر این هست که به عروس و داماد خوش بگذره و بهترین روزای زندگیشون رقم بخوره حالا شما به هر دلیلی دوست نداری که جشن بگیری با داماد در میون بزار حتما قبول میکنه خیلیا الان یا عقد میگیرن یا عروسی ولی انتخاب خودشون هست شاید داماد فکر میکنه اگه جشنها رو نگیره شما سرش منت میزاری و حسرت به دلت میمونه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بله برون نگرفتم و تو کل مراحل تا قبل از عقد فقط دو خانواده حضور داشتن. یه هفته قبل عقدمون تازه ب ...

😂🤣🤣یکی از نزدیکای ما یه عقد نصف ونیمه گرفت کل هزینه شام افتاد گردن پدر دختره بعد واسه عروسی که قول داده بودن بگیره نگرفت گفت من میبرمت فلان جا همه ی پولو خرج خودت میکنم دروغ گفت هیچی براش خرج نکرد حنا بدون وشام حنا بدون هم افتاد گردن پدر دختره پسرع عوضی دغل باز😂قرار بود بعد ماه عسل مراسم بگیره اونم نگرفت پرو

ببین بله برون عقد حنابندون یا عروسی فقط و فقط به خاطر این هست که به عروس و داماد خوش بگذره و بهترین ...

ن این بله برون و عقد با داماد نیس ک از این فکرا کنه

با خانواده عروسه

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
آره با پنجاه نفر مهمون تو یه تالار کوچیک ولی شیک با شوهرم بود هزینه‌ش

من میخواستم بگم عروسی نمیخوام

ولی اگه بهم استرس وارد کنن هم بله برون بگیرم هم جشن عقد

باید عروسی مفصل بگیرن هرچند اون استرسش بیستر🤣

من میخواستم بگم عروسی نمیخوامولی اگه بهم استرس وارد کنن هم بله برون بگیرم هم جشن عقدباید عروسی مفصل ...

نههه چرا عروسی نخوای؟

حتی اگه نمیخوای هم الان مطرحش نکن

بذار چند ماه از عقدت ک گذشت بنا به شرایط تصمیم بگیر

شاید پشیمون شی

بله برون اینا چ ربطی ب سنتی داره

چون توی سنتی همه چی طبق سنت پیش میره

اسمش با خودشه دیگه

شما وقتی پذیرفتی که طبق سنت و آداب و رسوم ازدواج کنی نمیتونی بگی من اینو میخوام اینو نمیخوام

هرچی بزرگترا تصمیم بگیرن اجرا میشه معمولن

شما میتونی حرف منو قبول نکنی اما واقعیت همینه

رسم غلطیه اما واقعیته دیگه