2777
2789
عنوان

من نمیخوام بله برون بگیرم چ گیری کردما

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 38 پست
بهش گفتم من بله برون فقط میخوام ۲تا خانواده ها باشناگه بله برون جشن بگیریم،عقدو جشن نمیگیریم

این رودربایستی ها بعدا واست  رنج میشه   رک بگو   بله برون نمیخوام عقد شیک کوچولو و خودمونی میخوام       از اول کار خودشونو بکنن تا اخر همین بساط خواهد بود    

منم دوس ندارم اصلاب نامزدت بگو بفهمونه بهشون

کلا من سر اینجور چیزا استرس مبگیرم بهم خوش نمیگذره

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که خیلی کیف میده البته هر طور دوست داری همون کارو با توافق همسرت انجام بده

من خیلی استرسیم،میدونم بهم خوش نمیگذره

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
اخه من میدونم چون ۲تا تیکه وسیله میخواد بیاره میخواد همه درجریان قرار دگیرن

پس در واقع میخواد برای نمایش خودش یاشه

ولی سخت نگیر توم سعی کن لذت ببری یا بگو من عروسیو مجلل برگژار میکنم اینو نمیخوام

بهش گفتم من بله برون فقط میخوام ۲تا خانواده ها باشن اگه بله برون جشن بگیریم،عقدو جشن نمیگیریم

ببین اگه وا بدی باید تا آخر سواری بدی ببین کی گفتم، گربه را دم حجله بکش

فقط لباس و شلوار نیست گل آرایی و تزیین وسایل کلی هزینه بره وسایل هم انگشتر و چادر و لباس و مانتو و ک ...

من میگم خب بله برونو جشن درست حسابی بگیریم ولی دیگه عقد ن حوصله استرس ندارم

خب ازدواج سنتی همینه دیگه، این چیزا رو هم داره

اگه سنتی نبوده حق با شماس 

یه سریا میان میگن ما اولش سنتی بود بعد عاشق هم شدیم 🤣🤣🤣🤣 انگار بقیه سنتی ها اول سنتی بوده بعد همدیگرو کشتن

خو بگو منظور نوع اولیه آشناییه دیگه، بعدش که حتمن خوششون میاد ادامه میدن آی کیو 

این رودربایستی ها بعدا واست رنج میشه رک بگو بله برون نمیخوام عقد شیک کوچولو و خودمونی میخوام ...

من انقد دوس داشتم بدون سروصدا ساده ازدواج کنم

شانس همش سر هرچیزی بحثه

پس در واقع میخواد برای نمایش خودش یاشهولی سخت نگیر توم سعی کن لذت ببری یا بگو من عروسیو مجلل برگژار ...

دقیقااا

منم بله برون نگرفتم و تو کل مراحل تا قبل از عقد فقط دو خانواده حضور داشتن. یه هفته قبل عقدمون تازه ب ...

جشن عقدو گرفتی؟

خب ازدواج سنتی همینه دیگه، این چیزا رو هم دارهاگه سنتی نبوده حق با شماس یه سریا میان میگن ما اولش سن ...

بله برون اینا چ ربطی ب سنتی داره