2777
2789
عنوان

یکی از جاریام

344 بازدید | 28 پست

ما چندتا جاری هستیم ،خواهرشوهرم یه پسر 26,27ساله داره که مجرده و تو یه شهر دور کار می کنه ،یکی از جاریام خوش بَر و رو هست و کلا عادتشه بامجردا چه دختر چه پسر خیلی جیک تو جیک میشه ،با پسر خواهرشوهرمم خیلی سعی می‌کنه صمیمی باشه ،تو جمع باشیم همش هواسش به اونه ،مثلا جاریام باهم پیش هم بشینیم جاریمو پسره بینشون چند نفرم باشن باز این جاریم از اون فاصله سعی می‌کنه باهاش حرف بزنه اونم یه حرفایی چرت و پرت ،مثلا فلانی تو به من یه چیزی بدهکار بودی یادم نرفته هاااامنظورش خوراکی و اینجور چیزا یا در مورد لباسشو تیپشو اینا نظر میده ،الکی انقدر با اون شوخی می‌کنه تیکه میندازه اونم چیزی میگه اینم با خنده بهش میگه عووضیووو ببییین،جاریم خودش 39سالشه ،واقعا چرا باید با یه پسر مجرد 27ساله تا این حد صمیصی باشه؟

حالا من خواهر شوهرم دخترخاله و شوهرم پسر داییمه روم نمیشه تا این حد با پسرش صمیمی باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرت تو زندگی خودت باشه میزان صمیمیت جاریت با بقیه ب زندگی تو لطمه ای وارد میکنه؟

آره اگه جاریش خیلی با شوهرش صمیمی بشه..... 

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

ربطش به شما چیه؟؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

والا منم با پسر جاریم همینقد صمیمیم.مشکلش چیه‌؟عین برادرمه‌.من عروس اینا شدم همش ده دوازده سالش بود.الان ازدواج کرده بچم داره باز خوبه رابطمون.همشم در حال بازی و شرط بستنیم.بقیم کیف میکنن اتفاقا.چون هر کی میبازه همه رو مهمون میکنه.خوش میگذره