2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 60 پست
انقدر از این حرفا بهش زدم 😭

خب یه پیشنهادی دارم به عنوان آخرین راه....

زنگ بزن به مادرشوهرت به خانوادتم بگو .... جمع شین یه جا....بین بزرگتر ها مشکلتونو حل کنید.... 

اولم گفتم با اینجور شک ها زندگی نمیگذره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم  تو  به ما  میگی  اهنگ  دانلود  میکنی نت زود تمام  میشه, به اونم  بگو  تازه   نه مستقیم,مثلا بگو  عجب اهنگی دانلود کردم,  محشره,  بذار بفهمه  ,چ کارمیکنی,   برای گوشیتم  رمز  نذار,   الان  بهش  پیام بده  اشتی  کنید,  شبکه های   مجازی  که  نباید  باعث بهم خوردن  رابطه ها بشن,بعدشم   اوضاع  که خوب شددلخوری رفع شد ,توی یه فرصت مناسب   و خوب  بگو  که  دلخورمیشی که  میگی  بهم  اعتماد  نداری یا  خیانت میکنی, 

عزیزم ما ۱ ماهه عید رو با هم بودیم حتی رفتیم مسافرت من گوشیمو نبردم در این حدن چقتی پیششم . من ...

خب شوهرت فک میکنه وقتی پیشش نیستی زیاد چت میکنی. اما حق نداشته بدون دلیل قضاوتت کنه و حرف بد بهت بزنه. الانم خودش دلیت اکانت کرده با یه شماره دیگه داره تو رو زیر نظر میگیره

خب یه پیشنهادی دارم به عنوان آخرین راه.... زنگ بزن به مادرشوهرت به خانوادتم بگو .... جمع شین یه جا. ...

اما درست نیست برای همچین مسئله ای ابتدای زندگی پای خانواده وسط بیاد. 

بهتره خودشون حل کنن. 

اینطور حرمت ها میشکنه. 

همیشه بهترین مدل خودت باش ❤️ 💋 
خب شوهرت فک میکنه وقتی پیشش نیستی زیاد چت میکنی. اما حق نداشته بدون دلیل قضاوتت کنه و حرف بد بهت بزن ...

دقیقا . قک میکنه وقتی پیشش نیستم همه کارا میکنم در صورتی ک من از خونه بیرون نمیرم اصن نمیدونم چرا اعتماد نداره 

صبح دیروز یه صبح بخیر گفت منم جوابشو داد بعدشم دلییت اکانت کرد و دیگه خبرش ندارم ‌. به ن ...

بله پیام بدین. 

هیچ ایرادی نداره. 

همسرتونه.

گاهی تو اینجور موقعیت ها میخواد حس خانمش رو امتحان کنه. 

بهشون اطمینان بدین

اما درست نیست برای همچین مسئله ای ابتدای زندگی پای خانواده وسط بیاد.  بهتره خودشون حل کنن.&nbs ...

عزیزم ابتدایی نیست...

بهش شک داره و هیچ چیز بدتر از این نیست....

من خودم دیدم این چیزارو....با این مشکل اصلا نمیشه به سر کرد باور کن....مخصوصا که میگه دفعه ی اولش نیست...

قرار هم نیست حرمت ها شکسته بشه....همین که حرف بزنن و به یه نتیجه برسن مثلا برن پیش مشاور احتمالا شوهرشون به روان پزشک نیاز داشته باشن شاید مشکل حل بشه

کم محلش کن اصلاسمتش نروتاخودش برگرده وقتیم برگشت بهش بگوک خیلی ازحرفاش ناراحت شدی

والایی تو رو خدا اینطور راهکار ندین. 

چه اشکالی داره بره سمتش. 

به همسرش اطمینان میده فقط تو یک موقعیت مناسب دلخوری بگه