2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 60 پست
 به نظرتون پبامش بدم یانه . و اینکه همیشه تو هز بحثی من پا پیش میزارم حتی اگ اون مقصر باشه

بدعادتش کردین اینو وظیفه ی شما میدونه انگار 

به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی نداره از اولم همین بوده خوب اینستا هامون یکیه میبینه خودش که میگه میرس عکس کیو نگاه میکنی 

خوب خود شما داری میگی از اول هم اینجوری بوده بعدم خود شما داری میگی همسرت میگه زیاد آنلاینی و حتما داری بهم خیانت میکنی من نگفتم زیاد آنلاینی خودتون نوشتین همسرت گفته

به لطف الهی من تمام مراحل آزمون قضاوت رو با موفقیت پشت سر میزارم و یه دادیار موفق میشم
خوب خود شما داری میگی از اول هم اینجوری بوده بعدم خود شما داری میگی همسرت میگه زیاد آنلاینی و حتما د ...

شرمنده اشتباه شده . اون اینجوری فک‌میکنه ولی در حقیقت من چون درس میخونم سزم تو‌کتابامه

سلام آیپاواریا جون 

ببخش اگه درست ننوشتم اسمتون رو. 

با همسرتون بحث نکنید دیگه. سعی کنید بهشون اطمینان بدین مشکلی نیست. 

تو یک فرصت مناسب و زمان مناسب که حال هردوتون خوبه، بشنید و با ایشون صحبت کنید. 

بهشون بگین چقدر بهشون علاقه دارید. 

۵تا از خوبیهاشو بگید و بعد از حرفی که زده اظهار ناراحتی کنید. 

بگید توقع نداشتم این حرفو ازت بشنوم. 

خیلی رنجیدم. 

تو همه عشق و زندگیمی. 

من بهت ایمان دارم. 

ازت میخوام بمن ک ناموست هستم اعتماد کنی. 

و خودتون هم لااقل زمانیکه پیش هم هستین کمتر برین تو تلگرام. 

همیشه بهترین مدل خودت باش ❤️ 💋 

اگه واقعاسرت توگوشی باشه حق داره خب من خواهرم همش سرش توگوشیش بود اینقدباهاش دعواکردیم بااینکه شوهرش چیزی نمیگفت ولی الان ک داره جدامیشه شوهرش میگه تواصن ب من توجه نمیکردی سرت همش توگوشی بود.....من خودم اصن عادت ندارم گوشی دستم بگیرم زیاد روزاکه اصلاتاشب ک نامزدم بیادخونه بهش پیام بدم....عزیزم توام تل روپاک کن که بفهمه خبری نبوده

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

خب احتمالا سوتفاهمی پیش اومده....

بهش پیام بده یه قرار بزارید باهم...برید سنگاتونو وا بکنید....

نمیشه تا اخر عمر با شک و تردید زندگی کرد....

اینو بهش بگو‌....و بگو که چقد دوسش داری و به هیچکس جز اون فکر نمیکنی...

بزار ته دلش قرص باشه....

سلام آیپاواریا جون  ببخش اگه درست ننوشتم اسمتون رو.  با همسرتون بحث نکنید دیگه. سعی کنید ...

عزیزم ما ۱ ماهه عید رو با هم بودیم حتی رفتیم مسافرت من گوشیمو نبردم در این حدن چقتی پیششم . منو شوهرم از هم دوریم و این باعث میشه دعوا کنیم وگرنه تو این چند وقت هر موقع ک پیش هم بودیم اگه دعوا کردیم ۱ روز بوده چون چشممون به هم میفته نمیتونیم قهر باشیم 

ما تو " تل...." کانالی داریم شامل آموزش های زناشویی، روابط همسران. ..کاملا بروز ک مشکلات روز بین همسران رو بررسی میکنه. 

با مشاوره آنلاین. 

بسیار کاربردی و عالی. 

فقط مخصوص خانم هاست. 

لینکش رو میزارم. ..

یک سری بزنید. 

https://t.me/joinchat/AAAAAEFb8oDR1StsoOeSxQ

همیشه بهترین مدل خودت باش ❤️ 💋