2777
2789
عنوان

باشگاه و ورزش

165 بازدید | 17 پست

می‌خوام برم باشگاه اینم بگم که تا حالا باشگاه نرفتم 

وزنم بالاست و برای کاهش وزن اینا می‌خوام برم خسته شدم 

رشته ورزشی پیشنهاد دارید برام؟ لطفا اگر میدونید جواب بدید برام مهمه 

بعد یه روز در میون اوکیه؟ آخه وقت ندارم بیشتر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسپینینگ برو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
واقعا تاثیر داره؟ آخه مثل دوچرخه سواریه

دوچرخه ثابته

ب شدت وزن کم میکنه

قسمت پهلو

پام

رون

اینا درگیرن

البته۸۰درصد رژیمه

۲۰درصد ورزشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

حتما فیتنس برو برای شمایی که هم میخوای وزن کم کنی هم عضله هات تحلیل نمیره باشگاه خیلی برا روحیه و کیفیت زندگی عالیه حتما برو 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
حتما فیتنس برو برای شمایی که هم میخوای وزن کم کنی هم عضله هات تحلیل نمیره باشگاه خیلی برا روحیه و کی ...

میترسم فقط رژیم بگیرم پوستم خیلی شل بشه 

فیتنس برم تاثیری داره؟

واقعا تاثیر داره؟ به نظرت در ماه چقدر میتونم کم کنم؟

من ۳۰ کیلو کم و نیمه حرفه ای چهار رشته کار میکنم میگم برو فیتنس. رشته های سابقم بدنسازی ایروبیک فیتنس و الان تکواندوکارم

می‌خوام به خدا امید داشته باشم 

میترسم فقط رژیم بگیرم پوستم خیلی شل بشه فیتنس برم تاثیری داره؟

فیتنس همه جای بدنتو لاغر می‌کنه رژیم بگیر ولی نه اونجوری که بت آسیب بزنه همه چی بخور کم بخور فقط شیرینی جات مصنوعی و حذف کن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من ۳۰ کیلو کم و نیمه حرفه ای چهار رشته کار میکنم میگم برو فیتنس. رشته های سابقم بدنسازی ایروبیک فیتن ...

متوجه جمله اولا نشدم 

من خب وزنم خیلی بالاعه خودمو ول کرده بودم الان میترسم پوستم شل بشه همینجوری یکم شب هست و ترک داره 

به نظرت در ماه چقدر وزن کم میتونم بکنم؟

فیتنس همه جای بدنتو لاغر می‌کنه رژیم بگیر ولی نه اونجوری که بت آسیب بزنه همه چی بخور کم بخور فقط شیر ...

یعنی فقط حذف قند مصنوعی داشته باشم ؟ 

میشه بهم بگی چند کالری باید در روز اینا مصرف کنن

متوجه جمله اولا نشدم من خب وزنم خیلی بالاعه خودمو ول کرده بودم الان میترسم پوستم شل بشه همینجوری یکم ...

گفتم ۳۰ کیلو کم کردم قبلا باید بترسی و پوستت شل میشه خیلی 

می‌خوام به خدا امید داشته باشم