2777
2789
عنوان

مشهدیا خوش به حالتووووووون

40 بازدید | 8 پست

من حال روحیم اصلا خوب نیست 

حرم لازمم 

دلم میخواد بشینم یه گوشه از صحن و رواق

به هیچی فکر نکنم

فقط به روبروم زل بزنم و آرامش داشته باشم 

حتی حرف هم نزنم حتی حاجت هم نگم 

فقط بشینم همین

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هزار بار جابجات میکنن

هولت میدن

و صدبار سالمندان عزیز تقاضاهای گوناگون دارن

تا میای حس بگیری یکی میاد میگه ۱۰تا بقره بخون واسم

خلاصه زیرزمین بری ی گوشه خلوت میشه ی لحطه در ارامش نسبی بشینی

وای منم همین حالو دارم واقعا بزرگ ترین شانسشونه

نه مثل من 😑

این نفرت نه از ذات من، که از ستم تاریخی است، این کینه، میراث سکوت و نشنیدن هاست...... 💔🥀🖤فریادت در گوش جانم طنین انداخت، چگونه بگویم دوستت دارم، وقتی تو خود خنجر شدی؟ 😏 من تورکم، سنه چاتماز دالیم جا دانیشاسان✌

هزار بار جابجات میکننهولت میدنو صدبار سالمندان عزیز تقاضاهای گوناگون دارنتا میای حس بگیری یکی میاد م ...

دلت پره ها😂

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد