انقد قشنگ بودم از همه دوستام سر بودم الان همه ازم سرن از وقتی بچدار شدم و ازدواج کردم ن به خودم میرسم همه ویتامیناام کم شدن اب وهام مشکی بود کم پشت شدن انقد به پوستم میرسیدم الان اصلاااا سالی یبار کرم بزنم چقد بد شدم چرااینطوریم از خودم بدم میاد
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
چیکار کنم از کجا شرو کنم یادم رفته چجوری به خودم میرسیدم
شروع کن
باشگاه رفتن
ورزش کردن
ناخن بکار
لوازم ارایشی جدید بخر
موهاتو رنگ کن
لباس تو خونه ای جدید بخر
البته اینا همش پول میخواد 🥴🥴🥴🥴🥺🥺🥺
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
الان میان حرفهای کلیشه ای میزنن باشگاه برو ارایشگاه برو برو کافه خب مگه خودمون نمیدونیم قبلها که اینا برای خیلیها رویا بود باور کن برای من خاطره اس اما الان مثل کارتن خوابها شدم اصلا مثل ک س خ لها شدم مکانیکم میگفت چرا اخلاقت اینطوری شده قبلا اینطور نبودی میخاستم بگم بچه داری منو از پادراورده هیچی نگفتم
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن
الان میان حرفهای کلیشه ای میزنن باشگاه برو ارایشگاه برو برو کافه خب مگه خودمون نمیدونیم قبلها که این ...
خدا فقط به دادمون برسه به علاوه خانواده شوهری ک باید تحمل کنم انگیزه هاییم ک از دست رفت چقد ذوق داشتم چقد تو چشم بودم الان اصن شبیه مرضام زیر چشم گود رفته داغون