2777
2789
عنوان

برا بدنتون از چی استفاده میکنین

74 بازدید | 6 پست

با مارکش اینا میگین 

نظرتون در مورد نوره چیه

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تایپیک خواص نوره من را بخونمن 17یاله استفاده میکنمفقط اوایل کمی پوستم اذیت میشدالان عادت کردهرو گونه ...

وای خدا خیرت بدههه 

فقط سنم کمه ها مشکلی نیست؟۱۸ سالمه 

بعد عطاری میفروشن؟

راسته میگن سفید میکنه؟

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

وای خدا خیرت بدههه فقط سنم کمه ها مشکلی نیست؟۱۸ سالمه بعد عطاری میفروشن؟راسته میگن سفید میکنه؟

من ار 18ساگی شروع کردم

غقط زا نو به پایین میزدم، اوایل

شما هم اوایل به دوتا دست و پات بزن

ممنوعه هم اگه کمی خیس باشه میسوزه

با دستمال خشک کن بعد بزن

قسمت لابیا نزن

وای خدا خیرت بدههه فقط سنم کمه ها مشکلی نیست؟۱۸ سالمه بعد عطاری میفروشن؟راسته میگن سفید میکنه؟

نمیشه آب جوشیده ولرم 

بنوشی

پویت صورتت روشن میشه

چون کبد بهتر کار میکنه

پوست هم..... روشن میشه

نماز شب هم زیبا میکنه

آهر شب یه رکعت میخونم

دو رکعت شفع

ی رکعت وتر

من ار 18ساگی شروع کردمغقط زا نو به پایین میزدم، اوایلشما هم اوایل به دوتا دست و پات بزنممنوعه هم اگه ...

خیلییییییییییی ممنون