2789
عنوان

پسر پرنسس

132 بازدید | 14 پست

با دوست پسرم بیرون بودم دراومد گفت ازت ناراحتم روز مرد چیزی نگرفتی در حد یه گل برام ارزش نداشتی چقدر زورم گرفت خوبه خودش میدونست پول ندارم اصلا نباید انتظار داشته باشه من پول یه شارژم نداشتم بعدم اون سر کار میره من کار نمیرم اصلا مگه مبادله کالا با کالاعه من شاید میخاستم بعد جبران کنم اینو گفت حرصم گرفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تو رابطه نه از طرفی انتظار چیزی داشته باش و نه طرف مقابل از شما. اینطوری رابطه بهتر جلو میره، هرچند روابط الان فقط واسه رفع نیازها می‌ره جلو

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

شما تو رابطه نه از طرفی انتظار چیزی داشته باش و نه طرف مقابل از شما. اینطوری رابطه بهتر جلو میره، هر ...

مثلا روز پرستار برای من چیزی نگرفت یه کلمه نگفتم منم انتظار دارم

یه چیز‌کوچیک میخردی براش بهتر بود که ببینه براش مهمی و ب یادشی

همه مردا ام دلیلی نمیشه چون شاغلن و.. پول داشته باشن وضع اقتصادی جوری شده که صبح و ظهر هم بری سرکار پول بارم کم میاری ، حالا توم اگه نمیخری اونم نخره

منم گفتم این روز جهانیه ۱۳ دی روز ایرانی‌ها میگه بالاخره ارزش ندادی

والله تو‌کل این کره خاکی هرروز و ساعتی با خانما ارتباط داشته باشه شما توقع دارید که بهش توجه کنند۸اقایون

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

ربطش به پرنسس ؟  سخت بود مگه به تبریک ساده

اون نگفت بهم ی تبریک ساده بگو بهش گفته برام چیزی نگرفتی توجه کن 

بعدم اگه ی تبریک ساده میگفت خدا میدونه تو دلش چیا می‌گذشت همون بهتر ک نگفت

یه چیز‌کوچیک میخردی براش بهتر بود که ببینه براش مهمی و ب یادشیهمه مردا ام دلیلی نمیشه چون شاغلن و.. ...

خوب پارسال اونموقع که دوست شدیم اول روز زن بود یادم نیس کی بود چیزی نگرفت روز پرستار چیزی نگرفت ۲ هفته دیگه سالگرده باید بگیرم مگه چقد پول دارم 

خب لااقل ی تبریک خشک و خالی میگفتی

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥