2777
2789
عنوان

قبل ازدواج با کسی دوست بودین

379 بازدید | 35 پست

ترس ایندمو دارم میترسم ازدواج کنم با یکی  دلم پیش پارتنر الانم بمونه چون میدونم قسمت نمیشه باهم ازدواج کنیم ۴ساله دوستیم  خیلی دوستش دارم شبو روزم شده فکر ب این موضوع ک چیکار کنم اگه سال ها بعد ازدواج کنم  ولی دلم پیشش نباشه 💔 خانوادش راضی ب ازدواجمون نمیشن ولی من حتی دل دلکندن ازشو ندارم ، چه برسه بخام با یکی بجز این زندگی کنم ، خانوادم همین الانم فهمیدن قرار نیست ازدواج کنیم گیر دادنن ک با اولین خاستگار باید بری نمونی بخاطر این ولی من واقعا نمیتونم  

کسایی ک قبل ازدواج یکی دیگه رو دوست داشتن رابطه طولانی مدتی باهاش داشتن  بعد ازدواج با یکی دیگه بهش فکر نمیکنید ؟ دلتون تنگ نمیشه؟ 

ازدواج نکردم هنوز

نمیشه گفت کلا فراموشش کردم گاهی بهش فکر میکنم ولی نه از روی دوست داشتن

مثل یه خاطره خیلی معمولی توی گذشته

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که نه نداشتم با شوهرم فقط دوست بودم ولی دوستم با دو تا بچه هنوزم بهش فکر می کنه و خوابشو می بینه ده سال باهاش دوست بود ناراحتم براش 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اون تلاشی نمیکنه؟به نظرم اگر واقعاً بخادت تورو خانوادش وایمیسته

اول تلاش کرد راضی نشدن گفت شاید قسمتون نیس ، مشکلم اینه من نمیتونم ازش دل بکنم

وای ننننن

میشناسم یه بنده خدایی عاشق یه دختره بود دختره با پسر همکار باباش نامزد کرد بعد پسره همچنان دختره رو دوست داشت و بعد ازدواج دختره افسرده‌گی گرفته بود و با اصرار خانوادهش زن گرفت ازون طرف اون دختره بعد دو سال با نامزدش بهم میزنه و طلاق میگیره الان تقریبا 4 سال از این ماجرا میگذره دختره دیگه ازدواج نکرده مجرده و این پسره بچه دار شده اما هنوز میگه وقتی دختره رو میبینم یطوری میشم اذیته.:)))) خیلی بده اینطوری