2777
2789
عنوان

سلام کسی بوده مثل من باشه

126 بازدید | 18 پست

سلام من بیست سالمه دانشجوی مامایی هستم 

خیلی شرایط خونمون بده از لحاظ فرهنگی و روحی روانی 

هرچی خواستگار داشتم اومدن پدر مادرمو دیدن رفتن 

خوابگاهی که هم زندگی میکنم پونزده نفر تو یه واحد هستیم و خیلی اذیت میشم 

زندگیم عجیب و سخته و دائم دست به دعام که ادامه پیدا نکنه زندگیم 

دوست ـپسرم ندارم 

نمی‌دونم چی بگم

کسی راهی به ذهنش میاد؟

بنظرم همه همینه زندگیشون تو حساسی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی یعنی مشکلات روحی روانی شدید تو خانواده نرماله؟

مشکلات روحی روانی شدید یعنی اسکیزوفرنی ، دو قطبی و افسردگی که به فکر خودکشیه ایناست مشکلشون؟!

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
سلام شبت بخیر دختر قشنگ چرا خواستگار با دیدن خانوادتون میره عزیزم؟

پدر مادرم جفتشون مشکلاتی مثل  افسردگی شدید و دو قطبی دارن و مذهبی شدید هم هستن باهاشون حرف زدن متوجه غیر نرمال بودنشون شدن

مشکلات روحی روانی شدید یعنی اسکیزوفرنی ، دو قطبی و افسردگی که به فکر خودکشیه ایناست مشکلشون؟!

بله متاسفانه 

دو قطبی و افسردگی شدید 

و اینکه خواهرمم چنباری خودکشی کرده

پدر مادرم جفتشون مشکلاتی مثل افسردگی شدید و دو قطبی دارن و مذهبی شدید هم هستن باهاشون حرف زدن متوجه ...

اوووووو.....خلاصه ومفیدبگم تادرمان نشن احتمال ۹۰ درصد وضع همینه مگه اینکه جدابشی ازشون

می‌خوردن و شادبودن، آیینِ من است....فارغ‌بودن ز کفر و دین، دینِ من است(خیام)

بله متاسفانه دو قطبی و افسردگی شدید و اینکه خواهرمم چنباری خودکشی کرده

ای بابا سخته خیلی نمی دونم چی بگم باز خوابگاه شاید برات بهتر باشه حتما خوب درستو بخون ادامه بده و مستقل شو و تا اون موقع تحمل کن چاره ای نیست ازدواجتم مطمئنم خدا کمک می کنه

چجوری جدا بشم؟نمیتونم که ازدواج کنم با این وضعیتدرسمم دو سال مونده

به نظرم اول درستو تموم کن بروسرکار بعد ازدواج کن...منطقی ترینش همینه

می‌خوردن و شادبودن، آیینِ من است....فارغ‌بودن ز کفر و دین، دینِ من است(خیام)