2777
2789
عنوان

بدهی به اسنپ پی

104 بازدید | 14 پست

دستم خالیه 

پونصد قسطمه این ماه ندم یا دیر بدم بگین چی میشه اونا که استفاده میکنن و تجربه دارن

تا حالا همیشه سره تایم که هیچ، یه هفته قبلش میزدم

این ماه گیرم.. 

سوال منم هس

ریپلای نزن اگر استارتر نیستی✋️اگرم ریپلای زدی مخالف نظرم حرفی نزن😒 هزارمین کاربری من هست نمیخوام تعلیق شم⛔️پس اگر جایی نظر دادم و یا تاپیکی زدم که باهاش مخالف بودی،لطفا ریپلای نکنید😶✋️کراتین کارم هستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرایط قسطی دادن چه شکلیه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

روزانه جریمه میکنه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

جریمه میاد روش،پله بعدی زنگ میزنن فکر کنم،فکر نکنم مشکل دیگه ای ایجاد شه مگر وام اینا بخوای بگیری رتبه ات میاد پایین

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

چقدر مثلا

خیلی زیاد نیست

خودشون پیامک میدن میزان جریمه روزانه رو قید میکنن

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
شرایط قسطی دادن چه شکلیه

اسنپ ،بخش اعتباری 

کدملی و شماره به نام خود

و اگه از اسنپ استفاده میکردی و امتیاز داری اول 2 میلیون برات فعال میکنه 

خوب خرید کنی به موقع پرداخت کنی و غیره، اعتبارت بیشتر میشه

اگه تا زمانی که مهلت داده پرداخت نکنی جریمه میاد روش.

و اگه طولانی مدت قسط هارو ندی به جز جریمه ای که میاد روش، تا یه مدت بخاطر بدحسابی اعتبارتون به حالت تعلیق درمیاد🥲😂❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)