مامان_غازه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 898 عنوان گوشیم خود به خود 69 بازدید | 12 پست صداش کم زیاد میشه قبلا یبار اینجوری شده بود بعد خودش درست شد الآنم باز اینجور کسی می دونه چشه؟بعضی وقتا هم برای خودش میگه بسم الله این حالا هیچی ولش این کم و زیاد چیههه نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 } 1404/08/29 | 18:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ـسـنـگـ٠صـبـور عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 7068 آره آره از منم دو سه روز اینجور بودبردم تعمیرات گفت بزار برات درست کنم من ندادم لازم داشتمخودش بعد دو روز خوب شد چشمی به هم زدیمو دنیا گذشت، دنبال هم امروزو فردا گذشت✨
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 5833 عه گوشی پسر منم دو روزه اینجوری میشه خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
مامان_غازه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 898 آره آره از منم دو سه روز اینجور بودبردم تعمیرات گفت بزار برات درست کنم من ندادم لازم داشتمخودش بعد د ... وا چرا همچین میشهههه نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }
مامان_غازه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 898 عه گوشی پسر منم دو روزه اینجوری میشه حس میکنم گوشی هممون رو هک کردن😐 نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 5833 حس میکنم گوشی هممون رو هک کردن😐 هک؟!فک نکنم،گوشی پسر من شیائومی هست خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
ـسـنـگـ٠صـبـور عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 7068 وا چرا همچین میشهههه انگار گفت آب رفته چیزی گیر کرده یادم نیستمن قاب گوشیو درآوردم گفتم به دکمش فشار نیاد درست شد😂 چشمی به هم زدیمو دنیا گذشت، دنبال هم امروزو فردا گذشت✨
ـسـنـگـ٠صـبـور عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 7068 هک؟!فک نکنم،گوشی پسر من شیائومی هست منم گوشیم شیائومی بود چشمی به هم زدیمو دنیا گذشت، دنبال هم امروزو فردا گذشت✨
مامان_غازه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 898 هک؟!فک نکنم،گوشی پسر من شیائومی هست مال منم شیائومی هست این گوشی ها معمولا اینجوری میشن نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }
مامان_غازه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 898 انگار گفت آب رفته چیزی گیر کرده یادم نیستمن قاب گوشیو درآوردم گفتم به دکمش فشار نیاد درست شد😂 ایخدا نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 5833 مال منم شیائومی هست این گوشی ها معمولا اینجوری میشن شیاموئی باگ زیاد داره خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
مامان_غازه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 898 برای خودش میگه بسم الله؟😐 اره😂😂😂😂 نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }