2777
2789
عنوان

بلک فرایدی

258 بازدید | 17 پست

برای بلک فرایدی از چه برندا و سایتایی خرید میکنید؟

و کلا بیشتر پوشاک میخرید یا چیزای دیگه؟

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

کی هست....؟... مگه شروع شده؟ 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیدن هدف💖🌱🌄💙✨🦋🥇🔭💵👩🏻🎓🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡...دارم مامان میشم 😍🤰🏻🧸🍼... اولین بار که صدای قلبت رو شنیدم گریه ام گرفت🥺🧡... ممنون که اومدی تو زندگیم ودنیام رو رنگی تر کردی.🌈🌄🌱

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کی هست....؟... مگه شروع شده؟

آره خیلی سایتا شروع کردن

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

دیجی کالا

بیشتر لوازم پوستی ارایشی میخرم

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

مشهد هم معرفی کنین

فقط چرم مشهد رو میشناسم از مشهد

البته من خودم خیلی دوست ندارم ، حس میکنم اکثر کاراش برای خانما و آقایون بالای ۳۰ و ۴۰ هست

آره خیلی سایتا شروع کردن

من اگه بشه... انشالله یه ایرپاد وپالتو میخوام بخرم

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیدن هدف💖🌱🌄💙✨🦋🥇🔭💵👩🏻🎓🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡...دارم مامان میشم 😍🤰🏻🧸🍼... اولین بار که صدای قلبت رو شنیدم گریه ام گرفت🥺🧡... ممنون که اومدی تو زندگیم ودنیام رو رنگی تر کردی.🌈🌄🌱

من از امریکا و کره وانگلیس یسری وسیله خریدم 😬🥲دلم میخاست بیشترخریدکنم پولش دیگه نبودخیلی چیزانیازد ...

از چه برندایی خرید کردی

کیکو.پی لویز.مورف .هدی بیوتی.کلینیک .ایلیون. همینایادمه😁

خب فکر کنم من بودجم فقط به هدی بیوتی برسه😂