2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پوستم حساسه میترسم بزنم بسوزونم

عزیزم موهات هرچقدر باش میبره لازم نیست خیلی زیاد بلند باشه اگه پوستت حساسه یکم امتحان کن قبلش 

بزن یکم به دستت بزار 1 دقه بمونه ببین چجوریه 

از 50 ثانیه شروع کن بزار 60 ثانیه بمونه بعد برش دار 

تا ببین چندثانیه برات اوکیه مشکلی نداری 

بعدش که نوره زدی و شستی یا کرم بزن حتما یا روغن گل سرخ اگه روغن بزنی سفید میشه کم کم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ارت

نه 

نوره با پودر موبر متفاوته عزیزم 

این چیزایی که من گفتم برا نوره ست. اگه پودر موبر میخوای استفاده کنی اون متفاوته 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه نوره با پودر موبر متفاوته عزیزم این چیزایی که من گفتم برا نوره ست. اگه پودر موبر میخوای استفاده ک ...

مرسی کمکم کردی عزیزم

روغن بچه خوبه؟؟من از عطاری گرفتم پودر نوره نوشته روش 

مرسی کمکم کردی عزیزمروغن بچه خوبه؟؟من از عطاری گرفتم پودر نوره نوشته روش

قربونت عزیزم ❤️ 

گفتی نوره میخوام؟!

آره خوبه ولی هیچی مثل روغن گل سرخ سفید نمیکنه 

شما گذاشتی ؟ سفیدم میکنه؟ چقد طول میکشع باز در بیاد حدودی ؟ژیلت امروز بزنی فردا در میاد😑😑

من نوره میزنم 3 روز بعد درمیاد