2777
2789
خستگی و جوونی نکردن و هدر دادن عمرگرون کنار یه آدم بی ارزش ودرآخر تموم شدن که مرگم ارزوست

خدا نکنه ان شاء الله زندگیتون به روال بیوفته ،منم جوانیم داره الکی میره نگران فردام بودم که هزارجور اتفاق میوفته و حسرتها به دلم میمونه ولی نمیتونم کاریش بکنم دیگه رها کردم 

گاهی کم میارم گاهی امیددارم ولی خب بایدبگذرونیم ولی درکل دلم میخوادزوترتموم شه

بله فقط تفاوت من اینه که مدتهاست دیگه نمیخوام ادامه داشته باشه دلم نمیخوام بیچارگی بیشتری بکشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا نکنه ان شاء الله زندگیتون به روال بیوفته ،منم جوانیم داره الکی میره نگران فردام بودم که هزارجور ...

حیف که تجربه خیلیییی گرون به دست میاد مراقب این حسرت های دلت باش 

توهنوز از جوونیت مونده عزیزم

حس میکنم روحمو تو وجودم زندونی کردم بخاطر اینکه کسی ازم نرنجه آدمی شدم ک مامان بابا و شوهرم میخان باشم 

هیچ اثری از خودم تو زندگیم نیست و این عذاب آوره 

خودت رو ب قدرت مطلق خدا بسپار♡
بله فقط تفاوت من اینه که مدتهاست دیگه نمیخوام ادامه داشته باشه دلم نمیخوام بیچارگی بیشتری بکشم

سخته واقعا

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂