2777
2789

دیشب تاپیک زدم یکی از کاربرا گفت بهش بگو کی رو واسش در نظر داری بهش گفتم یه دختر خوب برات پیدا کردم اگه بگم کیه همین الان پا میشی بریم خواستگاری😅کنجکاو شد گفت کیه گفتم مریم(دختر عمومه)زد زیر خنده گفت من واقعا با تو حرفی ندارم تو عقل نداری🫤بهش گفتم وقتی شوهر کرد اونوقت میسوزی بدبخت👩‍🦯...دیگه پشت دست داغ کردم برا این زن پیدا کنم اصلا به قول خودش به من چه😐💔👩‍🦯

تو زندگی یه چیزی هست به نام عقل🧠که من ندارمش🤡درخواست دوستی نده قبول نمیکنم ضایع میشی!🤣...تا این قلب من میزنه؛ضربانش تویی عزیز قلبم💙😔مهم نیست تو دوستم نداری!من که دوست دارم:)💔🫠★★دختری از خطه ی آذربایجان غربی,آریایی اصیلKurd★★جور دیگر باید دید زیرا جهان جور دیگر است!🖤🕊✨️درست میشه همه چی یه روز مگه نه؟🫠💔...

چرا مگه مریم چشه که مخالفه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مگه مریم چشه که مخالفه

همیشه از زن عموم بد میگه فکر کنم این دلیلش باشه و گرنه دختره خوبیه خودش عیبی نداره...

تو زندگی یه چیزی هست به نام عقل🧠که من ندارمش🤡درخواست دوستی نده قبول نمیکنم ضایع میشی!🤣...تا این قلب من میزنه؛ضربانش تویی عزیز قلبم💙😔مهم نیست تو دوستم نداری!من که دوست دارم:)💔🫠★★دختری از خطه ی آذربایجان غربی,آریایی اصیلKurd★★جور دیگر باید دید زیرا جهان جور دیگر است!🖤🕊✨️درست میشه همه چی یه روز مگه نه؟🫠💔...

همه شرایطش واسه ازدواج اوکی هست؟

نه😂😐هیچی هم نداره انقدر اعتماد به نفس داره😂👩‍🦯فقط یه پژو داره و یه حقوق بخور نمیر

پسر باید عرضه داشته باشه خودش پیدا کنه

میگه زن نمیخوام اگه به خودش باشه حالا حالا ها زن نمیگیره...منم دیگه کارش ندارم به من چه

نه😂😐هیچی هم نداره انقدر اعتماد به نفس داره😂👩‍🦯فقط یه پژو داره و یه حقوق بخور نمیر

چند سالشه؟

حالا من فکر کردم دکتری چیزیه که آنقدر هم ناز میاد 

شاید یکیو خودش زیر نظر داره 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

نرو مریم میدونی

ها😂💔

چجوری ازدواج فامیلی می‌کنید

فکر کن شوهرتو از زمانی که باسنشو میشستن دیده باشی

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند