2777
2789
عنوان

وای خدایا

63 بازدید | 9 پست

بچه ها به کمکتون نیاز دارم 

من از یه آقاهه خوشم اومده دکتره خب یه ماه دیگه می‌خوام برم مطبش بخاطر بیماری که دارم بنظرتون بهش بگم ازش خوشم اومده با نگم؟ میترسم بد بشه بنظرتون بد میشه ؟ چی میگه یعنی اینم بگم من نمی‌دونم متاهله مجرده دوست دختر داره نداره فقط دیدم حلقه دستش نبود منم دلمو خوش کردم گفتم حتما مجرده شما اگه جای اون دکتر بودین چی می‌گفتین بهم ؟ناراحت میشیدین؟ بگم نگم؟

کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما جای اون نیستیم ولی به نظرم بهتره یه پرس و جویی بکنی اگه متاهله بیخیالش بشی در ضمن اینکه نمیشه تا هر کسیو دیدیم هی بگیم عاشقش شدیم خوشمون اومده بیفتیم دمبالش دیگه باید تا یه حدی هم خودمومو کنترل کنیم🙄

ما جای اون نیستیم ولی به نظرم بهتره یه پرس و جویی بکنی اگه متاهله بیخیالش بشی در ضمن اینکه نمیشه تا ...

نه من خیلی وقته دیدمش و عاشقش شدم 

چرا

اصولاً اینایی که خانم عشقش را اول ابزار می کنه بعدا به نتیجه نمی رسن یا اگر هم وارد رابطه بشن بعدا سرکوفت می زنه طرف یا توجه نمی کنه خلاصه اینکه جالب نیست🫤

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

فعلا یه جوری پرس و جو کن نفهمه اگه مجرد بود اونموقع بگی باز حداقل یه چیزی ولی الان اگه متاهل باشه خی ...

خب اول از خودش میپرسم ببینم مجردها یا متاهل اگه گفت متاهل هیچی نمی‌گم