2777
2789
عنوان

بهم میگن شلخته ای و بی سلیقه

97 بازدید | 12 پست

من خیلی وسایل زیاد دارم تو خونه دکوری ندارم انچنان اما وسایل زیاد دارم هرکس نیاد خونمون میگه وای چقدر خونت پره دکوریه شلوغه و بی سلیقه ای واقعا خونه خلوتر نشان سلیقس؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما این خونه که الان گرفتیم رفتیم دیدیم مستاجر قبلی اونقدر اثاث داشت تو خونه صد و پنجاه متری دو مدل مبل گذاشته بود ناهار خوری صبحانه خوری

من فکر کردم پنجاه کاره خونه 

با کلی گلدان بزرگ دکوری

چی بگم مثلا خلوت باشه مبل یا میز ناهار خوری نداشته باشه؟چون تو فقط همینا تو پذیرایی دارم

نه اینا که لازمه منظورم دکوری های زیاد تابلو های شلوغ دیوار طرح دار فرش و پرده های پرنقش اینا باعث میشه خونه هم کوچیک تر به نظر بیاد هم دمده

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

منم کلا مینیمال دوست ندارم و اهل ماگزیمالیستمولی باید بلد باشی چطور بچینی که به جای شلخه بودن زیبا و ...

شلخته نیست همه چیز در جای خودشه اما خب من خیلی وسیله دارم اگه خونمون سه خاب بود همه چی حل بود یکیش میشد اتاق کار و حل میشد اما خب خونم کوچیکه منم مجبورم از خونه استفاده کنم ن برا خوشایند مهمونی که میاد خلوت کنم

نه اینا که لازمه منظورم دکوری های زیاد تابلو های شلوغ دیوار طرح دار فرش و پرده های پرنقش اینا باعث م ...

هیچی نقش نداره  تابلو هم یدونس بنظرم بیشتر میخان تخریبم کنند فرشامم سفیده ک خودم هستم رفرشی میندازم اما مهمون میاد برمیدارم

هیچی نقش نداره تابلو هم یدونس بنظرم بیشتر میخان تخریبم کنند فرشامم سفیده ک خودم هستم رفرشی میندازم ...

یه جوری گفتی فک کردم خونه ت موزه ویکتوریاس  پس همون که خودت گفتی شاید میخواسته یه چیزی گفته باشه و حسوده

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم