2777
2789
عنوان

سریال محکوم

304 بازدید | 10 پست

کیا میبینن؟؟

سریالا رو جدیدا تا یه جایی خوب پیش میبرن بعد اخرش اب قاطیش میکنن

محکوم از اول اب قاطیش بود 

12 قسمته هیچ اتفاقی نمیوفته هی راه میرن دیالوگ میگن

کلا دیالوگ ها شده

نسرین: بچه من قاتل نیست بهم وقت بدید ثابت میکنم

ادیب: من میدونم کاری از دستم برنمیاد

بهرام: ما باید قصاص بخوایم

خسرو: کلا حرف نمیزنه هر دو سه قسمت یه بار میگه من عذاب وجدان دارم

ناهید: بچه من کشته چرا نسرین برات مهمه

مهیار هم که فقط بهت میکنه و گریه مبکنه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقااااااازیاد رفته هم ک مث رمانا بود خیلییی پایانش چرت شد

از یاد رفته که گند زدن

درسته یکم داشت کش میداد ولی اگه قسمت اخر اون شکلی نبود میتونست فیلم خوبی باشه

ولی محکوم خیلی رو مخه

تو هر قسمت 95 بار نسرین میگه بچه من قاتل نیست

کلا هم همون یه لباس رو داره

فکر کنم کل فیلم رو تو یه هفته ضبط کردن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

😂👍ولی تنها سریالیه که دنبال میکنم

برتا هم ببین قشنگه

فیلم معمایی و قتل باید هی نشونه پیدا شه برن دنبالش حتی اگه غلط باشه

اینا یه بار رفتن دنبال بهمن بعد دیگه تموم شد

فیلم کند پیش میره زودم تموم میشه بابا هفته ای یبار میدید بیرون حداقل تایمش یکساعت بشه 

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
فیلم کند پیش میره زودم تموم میشه بابا هفته ای یبار میدید بیرون حداقل تایمش یکساعت بشه

دقیقا 

هر هفته میبینم شاید اتفاقی بیوقته ولی هیچی

کلا رو x2 میبینم که زودتر تموم شه فقط

دقیقا هر هفته میبینم شاید اتفاقی بیوقته ولی هیچیکلا رو x2 میبینم که زودتر تموم شه فقط

اره برامنم خیلی تکراری شده

شغال هم داره انگاری جذابترمیشه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
از یاد رفته که گند زدندرسته یکم داشت کش میداد ولی اگه قسمت اخر اون شکلی نبود میتونست فیلم خوبی باشهو ...

🤣👏

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .