2777
2789

ببین اینجوری که من میگم درسته؟ 

من نمونه ادرارم رو ۸ صبح پس فردا باید تحویل آزمایشگاه بدم

این آزمایش ادرار هم ۲۴ ساعته س یعنی از ۸ صبح فردا تا ۸ صبح پس فردا باید جمع کنم و از این طرفم گفته که روز اول یعنی فردا باید ادرار صبحگاهیم رو بریزم دور و تا ساعت ۸ صبح پس فردا ادرار صبحگاهیمم باید جمع کنم ببرم

حالا من فردا ۶ صبح پا میشم ادرار صبحگاهیمو میریزم دور و از ساعت ۸ صبح کل روز ادرارمو جمع میکنم و پس فردا هم ساعت ۸ صبح ادرار صبحگاهیمم جمع میکنم میبرم تحویل آزمایشگاه میدم 

اینجوری که من گفتم درسته؟ 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

آره ولی نمیخواد ۶ پاشی. همون ۸ که پاشدی اولین ادرار رو بریز دور و از اون به بعد رو جمع کن

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

توروخدا اگه میدونین بگین که درست گفتم یا نه

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ولی نمیخواد ۶ پاشی. همون ۸ که پاشدی اولین ادرار رو بریز دور و از اون به بعد رو جمع کن

آخه ۲۴ ساعته س... یعنی باید از ۸ صبح جمع کنم تا ۸ صبح فردا.... من ۸ صبح پا شم ادرار صبحگاهیمو بریزم دور از ساعت ۱۰ اینا باید شروع کنم به جمع کردن و از ساعت ۱۰ صبح تا ۸ صبح فردا که ۲۴ نمیشع که.. میشه ۲۲ ساعت