2777
2789
عنوان

سلطان قهر های طولانی

128 بازدید | 20 پست

دوستان شوهر من بسیاااار خودشیفتست.خیلی..و یه عادتی داره اینه قهر میکنه،طولانی مثلاً۱۰ روز ۱۵ روز...و وقتی دعوا کردیم و من دارم جلز ولز میزنم اون ریلکس با گوشی کار می‌کنه و اصلا جواب نمیده،حتی من اونور غش کنم.جدیدا تو هر دعوا منو بلاک می‌کنه.تو قهر هم حتی یک کلمه حرف نمیزنه و پولاک که نامیده.البته تو حالت عادی هم درست حسابی پول نمی‌داد....به مدت بود منم خودمو به بی‌خیالی میزدم اون آخر نیومد جلو ولی چند بار آخر من رفتم جلو و اون الان حساب کار دستش اومده..۱۰ روزه سر به چیز چرتتتتتتت قهر کرده و حتی یک کلمه حرف نمیزنه.الانم من مجبور شدم گوشی بدم بچه به پدرش بگه که قراره بره خونه پدربزرگش تا من برم شهر دیگه ای...دیدم بلاک کرده.

کاش بچه  اولی رو بزرگ میکردی بعد دومی رو میاوردی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌دونم باید خودمو مشغول نشون بدم خودمو شاد نشون بدم ولی واقعا سخته.اینکه واسه شوهرت مهم نباشی

بشین هرچی عقده داری ازش بنویس،بعدببین چطوربرات راحت میشه،جای اونم ازخودت عذرخواهی کن،بزاردلت آروم باشه،بادل پرنمیتونی حتی اداشم دربیاری

می‌دونم باید خودمو مشغول نشون بدم خودمو شاد نشون بدم ولی واقعا سخته.اینکه واسه شوهرت مهم نباشی

نگران نباش وضعیت من از تو بد تر هست 

من الان سه ماهه با عشقم کات کردم و قهر هستیم اونم منو بلاک کرده با این تفاوت که من اینقدر خودشیفته و مغرور هستم که اون رو روانی کردم و اون منو بلاک کرده و الان تقصیر هم کردن اونه یعنی یه جور قهر میکنم که تقصیر نیفته کردن اون و باید خودش بیاد معذرت خواهی کنه 🤣🤣🤣

ولی ناموسا دارم عذاب میکشم و دلم تنگ شده براش ولی خب گردنم نمی‌خوابه برم پیام بدم 🤣🤣