2777
2789

دیروز که روز مرد بود من بهش تبریک نگفتم چون مرد نیست و پسره.

همچنین انتظار ندارم اونم روز زن رو تبریک بگه چون منم زن نیستم دخترم.

کلللللل روز بهم پیام نداد منم گفتم حتما کار واجب داشته چون اولین بارش بود کل روز پیام نداده بود

بعد دیدم شبش پیام داده من انتظار داشتم پیام بدی بهم بعد نوشته شبت بخیر با کنایه

منم گفتم تو پسری. روز پسر باشه بهت تبریک میگم و یکم بحث کردیم و گفتم ۹۰ درصد مردا که تو هم شاملش میشی همتون پرنسسین

بحث بحث کردیم برگشت گفت تبریک نگفتت بخوره تو سرت منم واسه اینکه فحش ندم و رومون به هم باز نشه اف شدم و تا بگه گوه خوردم جوابشو نمیدم

مقصر کیه واقعا؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خو این دلایل ک اونو قانع نمیگنه من زن نیسم دخترم تو مرد نیسی پسری،مردا با این چیزا خر میشن ی تبریک ب ...

چرا باید اخه من کوتاه بیام وقتی دارم حرف راست رو میگم

کوتاه میاین پررو میشن این مردا

من اخلاقم اینه کلاروز استاد رو به استاد تبریک میگمروز معلم رو به معلم

خو مقرراتت خیلی خشک و رو اعصابه‌...مثلا روز مرد رو ب مرد زندگیت تبریک بگی چی میشه....حالا نگفتی اوکی دیگ فلسفه نیافته براش ک تو مرد نیستی و‌....

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خو مقرراتت خیلی خشک و رو اعصابه‌...مثلا روز مرد رو ب مرد زندگیت تبریک بگی چی میشه....حالا نگفتی اوکی ...

عزیزم اصلا گیریم من تبریک نگفتم

این پرنسس بازیا واسه چشه

که اینقدر. بحث. رو کشش داد

چرا باید اخه من کوتاه بیام وقتی دارم حرف راست رو میگمکوتاه میاین پررو میشن این مردا

خو مشکل اینه حرفت خیلی راست بوده.وقتی یه مناسبتی مثل ایناهس همشو تبریک بگین دیگه به شرق و غربش نکشین

شوهرم عقد که بودیم هم روز زن کادو میداد هم روز دختر منم هرچی مناسبت مرد بود رو تبریک میگفتم بهش ی پیام کاریت نمیکنه

لبم گر بی سخن باشد نگاهم صدسخن دارد😓