2777
2789
عنوان

چه فرق هست بین بچه ی دختر و پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 98 پست
همین حرفای شما هم زشت بودتحفه و عصا و ....دختر و پسر جفتش نعمته و هدیه خداست

مسئله اینه که هیچ کدوم تحفه ی خاصی نیستن جفتشون آدم عادین هر چی که باشن برای پدر مادر خودشون عزیزن اطرافیان نباید نیش و کنایه بزنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آی وی اف میکرد مگه جونشو از سر راه اورده بود

یه بار هم آی وی اف کرد ولی دوباره پسر شد میگه خدا لایک رو نشونم داد که دیگه تو کارش دخالت نکنم. تازه داداشش هم پنج تا پسر داره و ششمی دختره زنش هم شاغله!!! من نمیدونم ما تو خرج دوتاش موندیم اینا چطوری شکم پسراشونو پر میکنن. هر چند کلاسها و مدرسه ای که من میذارم اون نمیتونه. 

همه جور آدمی هست ممکنه آدمها اینطور که میگی هم باشند ولی من اطرافم همچین چیزی ندیدم 

شاید خودت این طور فکر می‌کنی 

می تونی این مدلی هم نگاه کنید معمولا پسرها از دیوار راست بالا میرن و گاهی مادره که دیگه حوصله بچه نداره 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
این تصورات شماست،من دوتا پسر دارم بدم نمیومد دختر هم داشته باشم و اینکه خیلیا گفتن یه دختر بیار

کلا کسایی که دختر دارن خودشون بشدت حساس هستن 

هر حرفی هر کاری رو به منظور میگیرن با اینکه اصلا کسی قصد بدی نداره 

من یه پسر دارم جاری هام هر کدوم دوتا پسر ...مادرشوهرم همیشه میگه بذارید یه دختر گیرتون بیاد مامان خودمم میگه 

ولی اون جاریم دوتا دختر داره کسی جرات نداره اسم پسر جلوش بیاره 😅😅😅

همه جور آدمی هست ممکنه آدمها اینطور که میگی هم باشند ولی من اطرافم همچین چیزی ندیدم شاید خودت این طو ...

نه عزیزم اینطور فکر نمیکنم از وقتی پسرم به دنیا اومده تغییر رفتار اطرافیانم پرامو ریخته 

خداروشکر اطرافیان شما بافرهنگن

کلا کسایی که دختر دارن خودشون بشدت حساس هستن هر حرفی هر کاری رو به منظور میگیرن با اینکه اصلا کسی قص ...

من پسر دارم عزیزم حساسیتمم به خاطر تغییر رفتار اطرافیانمه

منزجر کننده اس برام

دقیقا.پسرم چنان اذیت می‌کنه که دخترم نمیکنه

شوهرم همیشه میگ ی پسر میبینی شده باعث سرافکندگی خانواده ی دخترم شده باعث سربلند و برعکس

مهم اینه یچه خوب باشه

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕