من قند و روغن کامل چندماه حذف کردم به هیچ عنوان نمیخورم
عیل شیره انگور روغن حیوانی فقط میخورم اونم به مقدار کم
۱۵ کیلو لاغر کردم با اینکه کلی برنج و نون میخورم
بینیم کوچیک بود از قبل خیلی باریک تر شده و همه میگن خیلی خشگل شدی کلا چهرم پوست انداخته
نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵 تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌
قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم
نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵 تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌
من قند دو ساله حذف کردم روغنم ی ماهی میشه تا حدودی حذف کردم برا سرخ کردن روغن نباتی استفاده میکنم
سرخ کرده کنسله فقط اب پز😂
تو چند ماه ۱۵ کیلو کم کردیمن فقط با حذف ۹۹ درصد روغن تو ۴ ما ۱۶ کیلو کم کردم
۳ ماه بیب
من کامل حذف حتی برنجم بدون روغنه
ولی من چاق نیستم بخاطر تنبلی تخمدانم دارم رعایت میکنم
من معدم هست تنبلی هست چاقیمم هست:/
علایم تنبلی تو چی بود
من پریودام منظم منظم ولی ریش در میارم
منم پریودام منظمه ولی حجمش خیلی کم شده حامله هم نمیشدم رفتم دکتر گفتن اصلا تخمک بالغ نداری😐چند ماهی ...
وای منممممم نگو ک تنبلی داشتم نمیدونستم
چ چیزایی گفت نخوری چ چیزایی بخوری
من ۲ بارم سونو دادم گف هیچی نداری نمیدونم تنبلی تو سونو مشخص میشه یا ن
وای منممممم نگو ک تنبلی داشتم نمیدونستم چ چیزایی گفت نخوری چ چیزایی بخوریمن ۲ بارم سونو دادم گف هیچ ...
منم سونو انجام دادم
فعلا ک دکتر نمیرم ولی یک ماهی میشه خودمو بستم ب گرمی و پیاده روی هم میکنم با روغن سیاهدونه زیر شکمم ماساژ میدم با آجر داغم نیم ساعت میذارم رو رحمم ببینم خدا چ میخاد
منم سونو انجام دادم فعلا ک دکتر نمیرم ولی یک ماهی میشه خودمو بستم ب گرمی و پیاده روی هم میکنم با رو ...
تو سونو اگه باشه معلوم میشه؟من سونوم همه چیزش نرمال بود
اره بهترین کار افرین بدن خودتم سالم میشه
سیاهدونه عسل معجزستا اینم بخور