2777
2789

چیا میخای بخری 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

چیا میخای بخری

لوازم ارایشام کلا خراب شده از بیس میخوام همه چی بخرم

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍با ارزش پوزش پروفایل کپی نشه ممنون!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لوازم ارایشام کلا خراب شده از بیس میخوام همه چی بخرم

ریمل دو سه درب زرشکی (اصلشو پیدا کن)

خط چشم پاریس

ژل ابرو‌ گابرینی 

کرم پودر گابرینی 

پنکک فلور مار 

رژ کالیستا و گابرینی 

ابرسان رز واتر 

میسلار واتر بایودرما 

ضد افتاب سنتلا

دور چشم هادالابو

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

ریمل دو سه درب زرشکی (اصلشو پیدا کن) خط چشم پاریس ژل ابرو‌ گابرینی کرم پودر گابرینی پنکک فلور مار ...

مرسی سیسی

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍با ارزش پوزش پروفایل کپی نشه ممنون!!

کانسیلر چی خوبه

من کانسیلر نمیزنم 

20تومن دیگه تهش

در کل من از ریمل میبلین کانسیلر و پرایمر و اسپری فیکس و رژگونه های شیگلم و کرم پودر نارس و چند تا برند دیگه مثل elf و اینا خیلی راضی بودم 

من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش. اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید

در کل من از ریمل میبلین کانسیلر و پرایمر و اسپری فیکس و رژگونه های شیگلم و کرم پودر نارس و چند تا بر ...

مرسی عشقم

همونا که زرده ؟ازکجاگرفتی

کدومشون منظورته ؟

من از باسلام لوازم آرایشی میخرم 

من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش. اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید